Як підібрати вдалий килим до інтер'єру квартири?



Наш інтернет-магазин «Килими» пропонує вам ознайомитись с широким вибором килимів на будь-який смак, які вдовольнять побажання найбільш вибагливих покупців. Ми допомагаємо створити комфорт і стиль в будинках українців, збираємо найкращі килими з усього світу.

Каталог килимів у різноманітних стилях

Ми пропонуємо нашим замовникам близько 8000 моделей килимів ручної роботи з Індії, Китаю, Тибету, Непалу, Ірану, Пакистану та Афганістану, різних за розміром, формою, кольоровим оформленням і дизайном. Ми постійно оновлюємо асортимент, слідуємо новим тенденціям світової моди та додаємо то нашого каталогу найбільш популярні моделі.

В нашому каталозі ви зможете купити килим бажаного дизайну, кольору та розміру, оскільки ми пропонуємо:

• французький дизайн;
• килими з Тибету;
• сучасні вироби;
• дитячі вироби;
• килими ручної та машинної роботи;
• гобелени;
• натуральні та теплі шкіри тварин для доповнення стилістичного оформлення приміщення.

Ми обираємо для вас найкращі моделі килимів ручної та машинної роботи, серед яких представлені колекції, що відрізняються за стилем, дизайном, якістю і складом. Ми співпрацюємо виключно з перевіреними фабриками і мануфактурами, перевіряємо якість кожного замовленого виробу перед відправкою покупцям. Наші спеціалісти мають величезний досвід у відборі дизайнів і стилістичних напрямків виробів ручної роботи з урахуванням інтересів і вишуканих смаків наших покупців.

Клієнтський сервіс та переваги замовлення килимів в нашому магазині

Перевага нашого магазину полягає в тому, що килим певної моделі і кольору ви можете замовити у потрібному розмірі та формі. Це дозволяє ідеально підібрати його до інтер'єру квартири, заміського будинку чи котеджу. Ми запропонуємо вам гармонійне поєднання комплектів килимів, які допоможуть створити єдину дизайнерську композицію. Так, можна підібрати килими в спальню навколо ліжка, в зал для прийому гостей з декількома зонами в одному стилі, покриття на підлогу в дитячу кімнату.

Ми гарантуємо найкращий сервіс для ідеального результату – з нами ви завжди будете задоволені створеною атмосферою у вашій домівці, яка доповнюється килимом ексклюзивного дизайну з повністю натуральних матеріалів.

Переваги покупки килимів у нашому магазині, безкоштовно ви отримуєте:

• виїзд дизайнера для огляду приміщення та вибору декількох варіантів;
• примірка у вас вдома, що дозволить обрати ідеальну модель;
• доставка на об'єкт по всій території України.

Наші дизайнери допоможуть обрати бажаний стиль і якість килима, що будуть повністю відповідати вашим побажанням та інтер'єру. Досвідчені продавці-консультанти допоможуть підібрати форму і розмір килима, підкажуть оптимальне рішення для будинку або квартири.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат