Чому промисловий стабілізатор напруги / сервостабілізатор необхідний для будь-якої галузі

25.09.2020 13:45 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Промислові установки, що працюють цілодобово, стикаються з проблемою як низького, так і високого напруги. 90% промислової навантаження припадає на двигуни. Електродвигуни споживають дуже великий струм при низькому і високому напрузі. Цей вищий струм впливає на електродвигуни (особливо на двигуни меншого розміру до 7,5 к.с.) Високий струм викликає більш високі втрати в електродвигунах, що призводить до передчасного виходу з ладу обмотки. Ці вищі втрати електродвигунів також збільшують втрати в кабелях, перемикачах, трансформаторах і другом супутньому обладнанні, дізнатися детальніше можна тут.

Для плавної безперервної роботи двигунів реле перевантаження зазвичай встановлюються на 20% більше значення. Якщо відбувається одиночна фазировка:

  • Лінійний струм збільшиться в 1,5 рази.
  • Якщо уставка реле на 15-20% вище, ніж фактичний робочий струм, реле спрацює через 4-6 хвилин.
  • Двигун (особливо малі двигуни до 7,5 к.с.) не може витримувати такий високий струм протягом такого тривалого часу і в більшості випадків згорає до спрацьовування реле.
  • Сильний струм короткого замикання протікає через реле, контактори, кабелі tec. Це ще більше пошкоджує розподільний пристрій, а в деяких випадках може також спричинити пожежу.

При покупці промислового стабілізатора напруги і підтримці напруги 390/400 вольт двигун буде працювати плавно, споживаючи на 15-20% менше струму, і, відповідно, уставка реле може бути зменшена на 15-20%. У разі однофазного перемикання реле спрацює через 40-50 секунд. Мотор в цей період витримає великий струм і буде безпечним. Крім того, реле, контактори, комутаційні пристрої і т. Д., Вбудовані в двигун, будуть безпечними. Придбати регулятори напруги можна в магазині AмперOк.

Пристрій автоматичного регулятора напруги

  • Трансформатор серії
  • Регулятор
  • Пристрій керування

Серійний трансформатор - це трансформатори з подвійною обмоткою, знижують і підвищують напругу. Первинна обмотка живиться від вугільних роликів котушки регулятора. На одну з вторинних обмоток подається вхідна напруга (змінне), а на виході - інший кінець вторинної обмотки (фіксований).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат