Таунхаус у Львові



Квартира в новобудові в стилі “Таунхаус” це буде одним із найкращих виборів, які є на ринку нерухомості у Львові. А все тому, що новобудови виконані в такому стилі, декілька раз переважає над багатоповерховим будинком. Ідеологія забудови в стилі “Таунхаус” - це життя у малоповерховій будові котеджного типу, де всього чотири поверхи. Варіант такого помешкання вважається проміжним між багатоквартирним будинком і приватним котеджем. В такому форматі помешкання передбачається проживання в будинку декількох сімей, де поверх ви ділите лише з одним сусідом. В новобудовах від компанії Z100, яка зосереджена лише на будівництві в стилі “Таунхаус” ви можете придбати квартиру з індивідуальними терасами.

Купити квартиру в таунхаус - це чудовий варіант, який допоможе суттєво заощадити, адже такий варіант помешкання, обходиться в декілька разів дешевше за квартиру в центрі міста чи котедж за містом. Також чудовим плюсом новобудов є те, що будуються вони за містом, а добратися в центр Львова можна за 17 хвилин на авто. Вже 7 років будівельна компанія Z100 веде законе будівництво в місті Винники, збудовано компанією 27 будинків, а це понад 25,857 метрів квадратних і 530 сімей, які отримали комфортне та якісне житло за доступною ціною. А допоможе вам зекономити кошти саме розташування новобудов, адже місто Винники вважається рекреаційною зоною, тобто акцентується на природності району. Вздовж Винник простягається густий ліс, який ще називають Винниківський лісопарк.

Забудовник Z100 точно не прогадав з місцем розташування будинків. Адже місто Винники вже декілька років поспіль тримають ріст в розвитку міста. За останні роки відремонтовано добряча кількість кілометрів доріг, реставрація старих будинків, будівництво нових і з цим розвивається інфраструктура міста збудовано достатньо дитячих садочків і шкіл, ресторани, кафе, торгові центри, магазини, спорткомплекси, дитячі майданчики, озера та парки і все це знаходиться неподалік від будинків компанії Z100. А ще це місто в декілька разів з меншим трафіком автомобілів ніж в самому центрі Львова. Також забудовник гарантує безпеку мешканців на території будинку, а все тому що ведеться відеонагляд з персональним доступом, закрита територія з автоматичними воротами. І ще одне, не без комфорту в новобудовах від компанії Z100 на території кожен мешканець отримає власне паркомісце.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат