Вікна Рехау



Компанія REHAU - відомий виробник пластикових вікон.

Пластикові склопакети від компанії користуються попитом, що пояснюється їх хорошими експлуатаційними характеристиками. Вікна Рехау в Тернополі представлені у величезній різноманітності, адже виробник пропонує найрізноманітніші системи профілів. Тому підібрати підходящий варіант для певних умов експлуатації не складно.

Всі вироби від німецького виробника відрізняються універсальністю. Вони добре поєднуються з будь-яким стилем інтер'єру. Компанія виробляє пластикові вікна, що відрізняються за формою та  кольоровим оформленням.

Привабливою особливістю пластикових склопакетів є гарантовані високі показники шумоізоляції та теплоізоляції. Завдяки цьому в приміщеннях створюється комфортна обстановка, а також вдається отримати значну економію на енергоресурсах.

Компанія Rehau пропонує три різних види профілів:

      • RehauSib-Design. Ці вироби відрізняються стійкістю до різних негативних погодних умов. Вони здатні витримувати впливу низьких температур. Відмітною конструктивною особливістю є те, що ширина профілю складає 70 мм. Це дозволяє зменшити втрати тепла. Міцність виробів підвищується за рахунок посиленого армування.

      • RehauBasic-Design. Вікна відрізняються ідеально гладкою поверхнею та сучасним дизайном. Висока щільність закриття стулок забезпечує абсолютну герметичність конструкції. Це дозволяє підсилити захист від шуму і пилу. Ширина профілю - 60 мм.

      • RehauBrillant-Design. Ці вікна представлені двома видами: п'ятикамерні конструкції з монтажною глибиною 70 мм та шестикамерні вікна з монтажною глибиною 80 мм. Такі вироби відрізняються чудовими теплоізоляційними властивостями. Велика кількість камер дозволяє створити максимально комфортну атмосферу в приміщенні навіть якщо вікна виходять на галасливу проїжджу частину.

Всі види профілів Rehau нешкідливі та екологічно чисті. Це означає, що вікна можна встановлювати в будь-яких приміщеннях. Термін служби пластикових вікон Rehau близько 60 років. Догляд за вікнами Rehau не займає багато сил і часу. Для миття скла і пластикових поверхонь використовуються звичайні побутові засоби.

Коментарі :


20.08.2022 18:37 Роман

Дякую за цікаву інформацію


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат