Приготування їжі на грилі

21.07.2020 11:53 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Їжа на грилі - смачно і корисно.

Готування на грилі не відрізняється складністю. Все, що потрібно для цього, так це придбати сучасний гриль та підібрати якісні продукти. Особливих маніпуляцій з ними проводити не знадобиться з метою дотримання складних рецептів. У величезній різноманітності функціональні грилі пропонує магазин Грілекс. Компанія Грілекс - офіційний дистриб'ютор грилів та барбекю люксових брендів Char-Broil, Saber, FireMagic, Dancook. Тому можна гарантувати  пристрої для приготування смачної і корисної їжі представлені в каталозі магазина в широкому асортименті:

  • Газові грилі - найбільш зручні в експлуатації. Вони розігріваються в короткий час і при цьому є можливість регулювання температури.
  • Вугільні грилі - це традиційний варіант. Їх використовують на відкритому просторі. Їжа приготована на них пахне димком, що надає їжі особливий шарм.
  • Електричні грилі - варіант для домашнього використання. Їх можна встановити, наприклад, на балконі. Пристрої компактні та відрізняються простотою догляду.

Різновидом електричного гриля інфрачервоний гриль. Дане обладнання забезпечує приготування унікальних страв. Вони відрізняються соковитістю та насиченим приємним  смаком. При використанні таких грилів повністю виключається пригорання їжі. Інфрачервоні промені стерилізують продукти і вбивають все шкідливі організми. При зберігається природна структура продуктів і їх якість.

Найбільш часто гриль використовується для приготування м'яса. У цьому випадку воно виходить, м'яким та соковитим. Можна запікати м'ясо у фользі. Залежно від використовуваних приправ та спецій смак його буде відрізнятися. Бажано для запікання використовувати нежирні сорти м'яса. Добре запікається також курка, але з неї рекомендується попередньо зняти шкіру, в якій міститься багато шкідливих речовин. Також смачними є овочі на грилі. У них зберігається більше мінеральних речовин і вітамінів, в порівнянні з іншими способами готування. Швидко можна також приготувати рибу на грилі. Вишуканий смак страв, приготованих на грилі, надають різні маринади. Додатково акцентувати увагу на різних смакових відтінках можна за допомогою соусів, які подаються до столу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат