Вибираємо стільці для бару та інші меблі

20.03.2018 22:09 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Для успішної роботи бару важливе не лише хороше обслуговування та смачні напої, але й відповідна атмосфера. Адже люди приходять сюди відпочити та розслабитись. Тому меблі для бару повинні бути зручними та відповідати концепції закладу.

Стільці для бару: особливості

Перше, на що звертають увагу, входячи в бар – це барна стійка. Вона може бути різної форми, розміру та стилю. І неодмінним атрибутом є барні стільці, так звані хокери. Вони дещо вищі за звичайні стільці для кафе, спеціально розраховані для висоти барної стійки або барних столів.

Барні стільці виготовляються з різних матеріалів: дерева, металу. Оббивка сидіння може бути із тканини, шкіри, шкірзамінника. Важливо обирати професійні моделі, які розраховані на тривалу та інтенсивну експлуатацію в закладі громадського харчування, відрізняються міцністю конструкції та практичністю (легко чистяться від забруднень).

Також стільці для бару можуть виготовлятися з різною основою:

  • На диску
  • На ніжках
  • З поворотним механізмом
  • З регулятором висоти.

Перейшовши за посиланням, Ви знайдете стільці для бару за найкращими цінами http://torgoborud.com.ua/ua/Stiltsi-dlya-kafe-restoranu-baru. Інтернет магазин Торгоборуд пропонує широкий вибір обладнання для барів та ресторанів: слайсери, печі для піци, холодильні вітрини, пароконвектомати. Забезпечимо детальні консультації, доставку в будь-яке місто України.

Меблі для бару: різновиди

Загалом меблі для бару можна розділити на дві категорії: барні столи та стільці. Столи для бару відрізняються зносостійкістю, легко чистяться від забруднень, стійкі та надійні. Стільниці можуть бути зі скла, дерева, ДСП, Werzalit, Isotop. Основи столу найчастіше з металу, який має хромоване покриття, або полімерне різного кольору. Моделі, виконані з дерева – коштують дорожче, але мають свій особливий шарм, часто встановлюються в пивних ірландських пабах, де панує відповідна, особлива атмосфера.

Барні стільці поділяються на хокери (високі моделі, що розроблені для барної стійки), та звичайні стільці для ресторанів та барів. Важливо правильно підібрати дизайн, а також вибирати якісні моделі, що прослужать довгий час навіть при інтенсивній щоденній експлуатації.

Якщо ви шукаєте якісні меблі для бару, переходьте за посиланням http://torgoborud.com.ua/ua/katalog-oborudovaniya/mebel-dlya-kafe-barov-restoranov-i-ofisov. Компанія Торгоборуд понад 15 років займається реалізацією професійного обладнання, меблів та посуду, гарантує високу якість своєї продукції. Забезпечимо не лише доставку, але й установку, монтаж, сервісне обслуговування та ремонт за необхідності.

Окремо варто виділити м’які меблі для бару, що набувають все більшої популярності серед закладів громадського харчування. Дивани для кафе – дуже зручні, місткі, а також виглядають надзвичайно стильно, створюють затишну, комфортну атмосферу в залі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат