Бездротові GSM-сигналізації

14.05.2018 00:11 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Погіршення криміногенної ситуації в країні останніх декілька років, особливо збільшення числа квартирних пограбувань, змушує власників нерухомості задумуватися над методами убезпечення свого помешкання. На допомогу приходять технічні засоби безпеки, такі як GSM сигналізація та системи IP-відеоспостереження. Дані системи дозволяють організувати цілодобовий моніторинг будь-яких об’єктів, починаючи від невеликих дач та заміських будинків і, закінчуючи сучасними офісними комплексами.

Компанія Rubikon.kiev.ua працює на ринку безпеки України з 2010 року та пропонує повний комплекс технічних засобів безпеки - систем сигналізації та відеоспостереження. До речі, компанія нещодавно провела повний редизайн сайту та в рази розширила асортимент продукції. Варто також зауважити, що панівне місце серед продукції компанії посідають системи українського походження, а саме компанії AJAX. Торгівельна марка AJAX широко відома не тільки в межах нашої країни, але й експортує обладнання в десятки країн світу. В 2017 році компанія Ajax отримала найпрестижнішу в світі нагороду в області безпеки - Security & Fire Excellence Awards 2017.

На сайті компанії Rubikon представлена повна лінійка обладнання ТМ AJAX, що включає в себе: охоронні сповіщувачі руху, датчики відкриття дверей, датчики розбиття вікон, інфрачервоні бар’єри, світло-звукові сирени, клавіатури та брелоки постановки/зняття об’єктів з охорони, а також GSM централі.

GSM централь – це інтелектуальний центр всієї системи, який приймає та опрацьовує всю інформацію, що надходить від охоронних датчиків, та видає сигнали тривоги у випадку несанкціонованого проникнення на об’єкт, який знаходиться під охороною. Більшість охоронних датчиків, що працюють в системі сигналізації AJAX передають інформацію по радіоканалу, що виключає необхідність прокладання проводів та довго налаштування датчиків. Все, що необхідно зробити це лише закріпити датчики в місцях, де вони будуть контролювати зони з найбільшою ймовірністю проникнення та синхронізувати їх з централлю. Дана робота під силу навіть людині, яка вперше стикається з подібною системою. Все що залишається – налаштувати інтелектуальні зони оповіщення. Під інтелектуальними зонами розуміється прив’язка датчиків до назви приміщення, в якому вони встановлені. При спрацюванні якогось із датчиків на телефон господаря надходить або смс, або повідомлення в мобільний додаток з назвою саме тієї зони, де відбулося спрацювання.

Для ще більшого полегшення знайомства і подальшої експлуатації систем, на сайті компанії Rubikon реалізуються повністю готові до роботи комплекти GSM-сигналізації, до складу яких входять всі необхідні компоненти для швидкого старту, включаючи детальну інструкцію. Також на сайті ви можете знайти комплекти, до складу яких включено IP-камеру відеоспостереження, яка відразу може відобразити події, що відбуваються при поступленні сигналу тривоги.

Для систем AJAX спеціально розроблені додатки під ОС Android та iOS. Через додаток користувач може повністю контролювати стан своєї системи та налаштовувати її в будь-який зручний для нього момент. Додатки Ajax Security System доступні для скачування на App Store та Play Market.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат