Парасюк нагадав українцям, хто тут "барига"   (ВІДЕО)

admin 17.03.2017 09:57 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Нардеп Парасюк назвав президента України «баригою». «Краще бути середнього роду депутатом-хуліганом, ніж президентом-баригою, у якого взагалі немає роду», - написав Парасюк в своєму Facebook.

Депутат Верховної ради Володимир Парасюк назвав президента України Петра Порошенка «баригою». «Краще бути середнього роду депутатом-хуліганом, ніж президентом-баригою, у якого взагалі немає роду», - написав Парасюк в своєму Facebook. Таким чином нардеп відповів на заяви Порошенка, який назвав його «народним депутатом середнього роду».

Цитуємо за http://ua1.com.ua/:

"Президент України Петро Порошенко обізвав народного депутата Володимира Парасюка депутатом середнього роду.
Про це повідомляється на сайті президента.
"Той, хто їде в прифронтову зону, щоб цілитися в спину нашим правоохоронцям, повинен отримувати належну правову оцінку. Я вночі дивився це ганебне відео. Як били нових поліцейських, як намагалися вирвати у них зброю, як принижували бійців Національної Гвардії і поліції, які пройшли бойові дії - в розрахунку, що ті не можуть підняти руку на недоторканного обранця. А які мати гне цей народний депутат середнього роду?" – сказав Порошенко".

Раніше повідомлялося, що Володимир Парасюк брав участь в нападі на поліцейських на блокпосту Слов'янська. 14 березня стало відомо, що на блокпосту Слов'янська стався конфлікт між співробітниками поліції і збройними людьми. Cьогодні Парасюк у фейсбуці написав, що ображений на ЗМІ, адже ніхто із журналістів не хоче взяти у нього коментар та дізнатись правду.  

Цікаво, що Дмитро Корчинський, нагадавши про вчинок Парасюка на Майдані, звернувся до президента і нардепів: "Якби не Парасюк, де б ви зараз були?" (ВІДЕО)

7dniv.info

**

Громкое заявление Владимира Парасюка вызвало бурную дискуссию в социальной сети. Так, некоторые пользователи поддержали нардепа, назвав его "героем", "красавой", "молодцом", "бесстрашным бойцом" и "сильным духом человеком". Других же комментаторов возмутило дерзкое поведение нардепа, за что они обозвали его "продажным глистом", "чучелом" и "хулиганом", обвинив в бескультурии и хамстве...

admin

Коментарі :


17.03.2017 10:54 патріот

у нас вся верхівка - з бариг


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат