Відомий екстрасенс передбачив теракт у Маріуполі і розповів, що чекає Порошенка і Путіна

admin 17.03.2017 11:04 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Відомий український екстрасенс-медіум Максим Гордєєв, який брав участь у двох сезонах шоу "Битва екстрасенсів", передбачив   долю України

Відомий український екстрасенс-медіум Максим Гордєєв, який брав участь у двох сезонах шоу "Битва екстрасенсів" передбачив теракт у Маріуполі. Медіум розповів про те, що говорять картки, духи і зірки про останні події. Як з'ясувалося у розмові, Гордєєв входить в п'ятірку кращих екстрасенсів світу і часто співпрацює з поліцією країн Європи. На рахунку українця більше 25 розкритих справ на території Німеччини та Литви.

Про РОСІЮ
- Всі дуже бояться Росії, хоча вона з себе вже не представляє те, чим була раніше. Росія слабка, і її громадяни не зацікавлені у війні. Проблема в тому, що РФ у багатьох моментах рівняється на Америку. Усюди американські девайси, американська тематика, символіка. Вся Москва в американських аксесуарах, прапорах. Зараз війна більше не в звичному розумінні цього слова, а війна інформаційна.
Я давно хотів звернутися до росіян і президенту РФ. Аварія у московському метро - це тільки початок. Карма - це така штука, яка дуже сильно б'є. Те, що буде далі відбуватися з Росією, за те, що вона вже зробила з Україною, яка її годувала і підтримувала, кармічно повернеться. Всі, хто допустив це, брав участь у подібному, всі будуть покарані. Вищий суд існує, і душі тих людей, які допустили таку ситуацію з Україною, будуть горіти в пеклі.

Про ПУТІНА
- Все, що він зробив, йому просто так з рук не зійде. Він буде дуже сильно мучитися. Все почнеться з хвороб, і просто так цей світ він не покине. Ненависть великої кількості людей рано чи пізно його накриє. Він вважає, що буде правити вічно. Гітлер теж так думав ... Те, що з ним буде відбуватися, буде жахливим результатом. Він уже мучиться і розплачується за гріхи. Я вам більше скажу: він уже помер! Це пов'язано з його особою, і справа не в пластичних операціях, він вже тоді помер. Все сильно змінилося десь посередині його правління. Починав він абсолютно іншою людиною.

Про БОЇНГ
- Я відчуваю, що в цьому винні і Росія, і українські сепаратисти. Під керівництвом російського начальства українські сепаратисти, швидше за все, випустили ракету. Я відчуваю, що стріляли з території України, а не з російського кордону.
Ракета була випущена спеціально, але метою був не пасажирський літак.
Я відчуваю, що ті, хто випустив ракету і віддав наказ, вже покарані. Їх вже зняли і прибрали.
По "Боїнгу" вже відомо багато чого. Остаточна відповідь буде протягом декількох місяців. Все буде відомо на урядовому рівні, але цього буде достатньо.

Про ТЕРАКТИ
- Я розробив унікальну систему ворожіння під назвою "Куб". Є 13 кубиків, які мають цифри і букви. Днями я кинув ці кубики, і мені прийшло послання. Я хочу зараз його озвучити, адже це дуже важливо. Жителям Маріуполя треба бути вкрай обережними. Там велика ймовірність теракту і провокацій, які готує РФ. На кубику випало РФ, бій, букви М А Р П О та числа 5 і 8, що можуть означати дату теракту .
Що стосується терактів в Києві, то ймовірність їх є, але не велика. Це, швидше, залякування. За моєю інформацією, дзвінки йдуть не з України, а з сусідніх країн. Хочуть, щоб люди панікували. Не можна піддаватися паніці. Це кармічне випробування. Ми його пройдемо - все налагодиться. Я це знаю.
- Повірте, Крим буде наш. Всі інші міста і території залишаться українськими. Не буде ніколи інших держав на українській території. Крим зараз зроблять Лас-Вегасом. Лише через деякий час кримчани зрозуміють, наскільки жорстоко їх обдурили. Вже зараз з кожним днем все більше розчарованих і обманутих жителів Криму, але це не кінець, а тільки початок.
Україна завжди була єдиною і такою залишиться. Навіть той факт, що Німеччина рятує Україну від Росії, про щось говорить.

Про МАЙДАН
Прийшла пора показати всьому світу, на що ми здатні, ким ми є. І Майдан - це тільки початок. Може бути третій Майдан, і двадцятий. Українці будуть воювати до того моменту, поки не стануть вільними.

Про ПОРОШЕНКА
- Повірте, те, що Порошенко став зараз при владі, - це наш порятунок. Якщо він захоче вчитися і буде намагатися, а у нього є таке бажання, він може залишитися при владі надовго. Я молюся за нього, тому що він єдиний чесно обраний український президент.
Можу сказати, що на картах я побачив дуже цікаву річ. Душа Петра Порошенка - це його дружина. Його любов до українського, і його українське начало - це все завдяки його дружині. Вона його підтримує, дає йому силу. Взагалі чоловік без хорошої дружини не може бути успішним і щасливим.

ПРО ЯНУКОВИЧА
- Він не повернеться. Він дуже боїться, що натовп розірве його на частини. Йому не варто повертатися в Україну.

ПРО УКРАЇНУ
- Те, що зараз відбувається, жахливо. Молоді хлопці, що боряться за Україну, віддають свої душі, страждають матері. Але саме такі події врятують Україну. Саме тому наша країна вистоїть.
Українці - сильний, вольовий народ, який існує з часів Київської Русі. Ми - потужна держава, яку ніхто не зможе перемогти. Ми про це забули, а даремно, адже саме усвідомлення цього - запорука якнайшвидшої перемоги українців у цій війні.

Ми не повинні думати, що ми програємо. Ми ніколи не програємо, нікому. Цю думку ми повинні пам'ятати кожен день. Ми повинні молитися за Україну. Ми завжди були №1 і єдине, що нам заважало, це наше рабське минуле. Ми - серце Європи.

http://33seconds.com.ua/?p=5248

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат