Керівник "Укрзалізниці" зацікавлений у запуску потягу "Мукачево – Будапешт"

admin 20.12.2016 15:36 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Войцех Балчун розповів про те, як очолюване ним відомство намагається створити репутацію "Укрзалізниці" за кордоном.


"Два місяці тому я був у Таллінні на зустрічі керівників усіх ширококолійних залізниць. І мені було прикро, як ставляться до "Укрзалізниці". Попри те, що вона є найбільшою після РЖД компанією в цій організації, у мене склалося враження, що набагато менші залізниці інших країн сприймаються за кордоном набагато серйозніше ніж "Укрзалізниця". Більше того, ми самі не дбали про цю репутацію, висилаючи туди не керівника компанії", – зазначає Войцех Балчун.

"Нещодавно я зустрічався з керівництвом угорської залізниці, оскільки ми хочемо модернізувати інфраструктуру до Мукачева, щоб потяги туди прямували з Будапешта, так як із Києва до Перемишля", – додав керівник компанії.

Відзначимо, що раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян інформував, що ведеться робота над проектом по з’єднанню Закарпаття з Угорщиною залізничною колією європейського стандарту.

"Ми розробляємо нове залізничне сполучення з Угорщини в Мукачево. Це повинна бути вузька колія європейського стандарту. Сподіваюся, це буде зручно для жителів регіону і у нас буде хороший результат в плані залізничного сполучення", – заявив Володимир Омелян.

PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат