Мукачівська міськрада допустила епічну помилку. Москаль вже стібається

admin 23.11.2016 12:58 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Документи про створення в Мукачеві транспортного комунального підприємства слово в слово списані з аналогічних документів Хмельницької міськради.


Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті очільника Закарпаття Геннадія Москаля.

"Анонсованим створенням у Мукачеві комунального транспортного підприємства міська влада виставила себе на посміховисько. Документи виявилися скопійованими з м.Хмельницького, а в одному з пунктів вказується, що транспортне підприємство звітуватиме Хмельницькій міській раді", – зазначає губернатор.

Голова Закарпатської ОДА наводить приклад оригіналу документу на сайті Хмельницької міськради, а нижче подає "здертий" мукачівськими чиновниками документ.

"Те, що Статут повністю списаний, може переконатися кожен, хто вміє читати. Але найцікавіше те, що в розділі 8 статуту «Облік та звітність» Пункт 8.6 поданий так:

«8.6. На основі даних бухгалтерського обліку підприємства складається фінансова звітність. Підприємство зобов’язане щорічно не пізніше ніж до 1 червня надавати державному реєстратору Хмельницької міської ради фінансову звітність у складі річного балансу та звіту про річні фінансові результати підприємства за минулий рік".

– Якщо мукачівський мер готовий витратити 100 мільйонів міських грошей на створення комунального транспортного підприємства, але не здатний написати оригінальний документ, у мене виникають великі сумніви щодо його компетентності, – зазначає Геннадій Москаль. – Списаний статут – доказ, що рівень Мукачівської міськради нижче плінтуса! Можна, звичайно, припустити, що мукачівське комунальне підприємство дійсно звітуватиме про використання коштів Хмельницькій міськраді. Але тоді це якесь геть чудернацьке нововведення в роботі органів місцевого самоврядування України. Хочу нагадати мукачівському меру, що в школі за неуважне списування двієчників ставили в куток і показували іншим учням, як не треба робити. Тому я кажу всім міським головам Закарпаття – не робіть так, як у Мукачеві, бо це сміх і велика ганьба!

PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат