Водії, є надія: Президент заявив про початок тотального будівництва доріг

admin 26.06.2013 22:35 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Відновлення і будівництво регіональних автомобільних доріг – одне з головних завдань для влади на 2014 рік.

Про це сьогодні, 26 червня, заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.

«На наступний, 2014 рік, ми готуємося до будівництва регіональних доріг», – цитує Януковича прес-служба глави держави.

За словами Президента, підготовку до реалізації цієї програми вже розпочато: заплановано будівництво профільних заводів, планується закупівля необхідних матеріалів. «Ця робота вже спланована і вона вже йде», – уточнив Янукович.

«Зрозуміло, що всі дороги за рік ми не зробимо, але ми повинні зробити більшість життєво важливих доріг», – зазначив Янукович, додавши, що «з року в рік ми будемо цю програму виконувати».

Звертаючись до кандидатів на посаду голів райдержадміністрацій, Президент звернув увагу на необхідність визначення першочерговості робіт у кожному з регіонів.

Глава держави також наголосив на актуальності в цілому питання відновлення та будівництва доріг для України, зокрема, в контексті завдань модернізації роботи «швидкої допомоги».

Зауважимо, раніше профільний віце-прем’єр Олександр Вілкул повідомляв, що на утримання і ремонт доріг в Україні виділяється в 10 разів менше коштів, ніж в Європі. Зараз 97% українських доріг вимагають капітального ремонту. Для того, щоб виправити ситуацію, фінансування утримання доріг має бути збільшено в рази, пише ZN.UA.

admin

Коментарі :


02.07.2013 19:01 Валентин

Очередная пирамида на плечи и карманы простых украинцев. Правительство, под имитацией действий, выводит попросту деньги из бюджета. Вместо того, чтобы хотя бы попытаться спасти экономику. У них нет единой и согласованной программы действий. В отличии от КПУ, где антикризисная программа, продуманна и поэтапно проработана.


28.06.2013 10:34 Кузя

Нынешняя власть просто не способна от природы что-то создавать. Ибо отстаивает интересы крупных капиталов цель у которых украсть как можно больше бюджетных средств…приватизировать(читай украсть) предприятия, выжать из них максимум..а деньги в оффшор перевести. Не зря КПУ сейчас так борется за национализацию предприятий которые были за копейки проданы   олигархам.


27.06.2013 21:16 Миха

Классно


27.06.2013 18:44 Андрій

Я як той самий водій можу сказати що надії немає. Від цієї влади найчастіше лунають заяви про будівництво доріг. І казали що на Євро мають супер дороги зробити. І пердвиборчі обіцянки і багато чого. А результат це витрачення сотень і тисяч гривень на ремонт автівок, таких же водії звичайних. Тут точна якась антикризова допоможе. бо інакше ніяк.


27.06.2013 16:12 Тата

ну я бы не сказала, что власть стремится угодить олигархам, скорее они хотят составить им конкуренцию. но пока не будет ответственности за разворовывание бюджета, чиновники не перестанут этим заниматся. а про повышение ответственности только кпу и говорит.


27.06.2013 15:59 Кайла

Что власть что оппозиция, кормят нас обещаниями, и некачественными действиями со своей стороны, ведь все что их интересует, это угодить олигархам, а такие заявления, типа строительство дорог - все отмашки, для того, что б люди не смогли упрекнуть власть в бездействии.


27.06.2013 15:26 Всеволод

Таким заявам я не вірю, бо влада вже показала на що вона здатна, а реалії показують, що тільки у кпу є антикризова програма і розуміння, як її реалізувати.


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат