Спілка журналістів України має позитивну динаміку в прийомі нових членів НСЖУ

admin 26.09.2012 14:59 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Нещодавно відбувся пленум Національної спілки журналістів України, на якому було розглянуто поточний момент   та стратегію розвитку НСЖУ, хід виконання рішень 12-го з'їзду, проведена дискусія “Хто може бути членом Спілки”...


Було також сформована редакційна рада журналу “Журналіст України”, засновано національну премію за захист свободи слова імені І.Ф.Лубченка.
Учасники пленуму підтримали пропозицію Закарпатської обласної організації про висунення Беленя М.О. на здобуття Національної премії   України імені Тараса Шевченка в 2013 році, правління НСЖУ зробило заяву у зв'язку з початком виборчих перегонів.
Голова НСЖУ Олег Наливайко повідомив:” Ми відчуваємо позитивну якісну динаміку в прийомі нових членів НСЖУ. До нас іде молодь, проявляють активність працівники Інтернет-ЗМІ, телебачення і радіо. В першу чергу пов'язуємо   це з конкретними кроками , що ми зробили за останні три місяці у захисті колег по професії, нашими об'єднавчими   ініціативами   для всіх громадських медійних організацій, створенням нових проектів, першими   успіхами на шляху економізації   діяльності Спілки. Думаю, що колеги схвально оцінять наше рішення добудувати і відкрити в наступному сезоні будинок відпочинку на Шацьких озерах і заснувати видавничий дім “Журналіст України.”

unian.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат