Як відпочити на Занзібарі з онлайн турагенцією ANEX Tour

16.10.2023 22:26 ДОЗВІЛЛЯ



Розкішні пляжі, сонячна погода, екзотика на кожному кроці: подорож на дивовижний острів на східному узбережжі Африки залишає море позитивних емоцій. Як купити онлайн тури в Занзібар https://anex-tour.com.ua/uk/countries/tanzania/tur-zanzibar/ українським туристам в 2023 році?

Нова польотна програма на Занзібар

Міжнародний аеропорт Занзібару приймає авіачартери українських туроператорів із Варшави, Катовіце. Кишинева та Бухареста. Тривалість прямого перельоту 9-10 годин.

Із занзібарського аеропорту трансфер доставляє туристів до готелів по всій території острова. У ціну пакетного туру входить авіапереліт із багажем, трансфер, туристична страховка. До аеропортів Польщі, Румунії та Молдови туристи добираються самостійно автобусами, поїздами, авто.

Чому Занзібар такий популярний у європейських туристів

Взимку в Єгипті ночами прохолодно, в Таїланді волого і душно. На Занзібар температура після заходу сонця не опускається нижче +24°С. Вдень до +30°С, немає високої вологості, постійно світить сонце (сезон дожів стартує у березні), Температура води в морі до +27С, можна купатися з дітьми годинами, досліджувати коралові рифи. Віза купується в аеропорті Занзібара за 2 хвилини.

Важливо! Близькість екватора вносить корективи до норм зашиті від сонця: на острові туристи використовують креми та спреї з УФ-фільтрами 60-70.

Які курорти Занзібара варто вибирати для відпустки

На більшості пляжів острова сильні припливи та відливи, купатися та кататися на дошках складно. Для відпустки з дітьми на Занзібарі варто вибирати готелі рівня 3-5* з концепцією. VIP відпочинок пропонують резорти на приватних островах та мережеві готелі преміум-класу з приватними пляжами.

Майже непомітні відливи в північній частині Занзібара біля острова Тамбату:

  1. Кендва. Максимум релаксу: ширина «пляжу мільйонерів» до 250 метрів, м'який білий пісок, високі пальми, багато готелів все включено з великою територією, басейнами, тропічними садами.
  2. Нунгві. Північна частина Занзібару, місце, де за один день реально зустріти світанок і захід сонця на розташованих поблизу пляжах. Білий пісок, рибні ресторани, морський краєвид прикрашають сотні рибальських човнів.

Популярні готелі біля пляжів Пвані Мчангани: відмінна курортна інфраструктура; під час відливу можна прогулятися до живого рифу-акваріуму. У 3 км від берега розташований приватний острів Мнемба ,топ-3 найромантичніших місць планети.

Як купити онлайн тур на Занзібар

Вартість путівки залежить від тривалості відпустки, класу готелю, категорії номерів. Сайт турагенції АНЕКС Тур автоматично пропонує всі варіанти турів в готелі на вибрані дати. Пляж та територію легко перевірити за фотографіями та онлайн-картою у картці туру. Кількість басейнів та ресторанів вказано в описі готелю.

Найкращі екскурсії Занзібару

Щодня від крихітних причалів вирушають катери та яхти на океанічну рибалку та поїздки до коралових рифів. Включіть у програму відпустки знайомство з романтичними островами в Індійському океані: Призон Айленд, острів Мафія, Пемба, Чумба, Чапвані, Тумбату, острів гігантських черепах.

Занзібар – частина держави Танзанія, відомої своїми унікальними природними заповідниками та горою Кіліманджаро. Місцеві турбюро пропонують 2-3-денні комбі-тури з перельотом на континент і джип-сафарі в Серенгеті, Нгоронгоро, Аруша, Маньяра.

Екзотично, цікаво, в атмосфері вічного літа - ця відпустка на Занзібарі від турагенції АНЕКС Тур стане найкращим подарунком собі та рідним.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат