24 вересня на Закарпатті відбудеться перший марафон на повну дистанцію - 42,2 км

14.09.2023 11:00 ДОЗВІЛЛЯ

24 вересня на Закарпатті відбудеться перший марафон. Траса «West Carpathian Marathon» перша і єдина серед західних регіонів отримала міжнародну сертифікацію World Athletic та AIMS, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Станом на сьогодні на повну дистанцію, а це 42,2 км, зареєструвалося вже понад 150 учасників. З них близько 25% – закарпатці, інші ж – представники ще з 18 регіонів країни. Про це на брифінгу розповіли разом із першим заступником голови ОВА Мирославом Білецьким та очільником ГО «Велооб'єднння» Андрієм Козирем.

Це буде потужний захід, котрий обʼєднає краян і гостей регіону навколо двох важливих місій: популяризації спорту й здорового способу життя і підтримки наших захисників.

Сьогодні кожен повинен працювати на своєму фронті, робити все для наближення перемоги. Закарпаття нині – один із найбезпечніших регіонів, тож ми працюємо, наповнюючи бюджети, допомагаємо військовим та організовуємо заходи, котрі спрямовані на підтримку різних важливих напрямків життєдіяльності.

Забіг – традиційно благодійний, тож усі отримані внески учасників, як і після інших спортивних заходів, спрямуємо на потреби Збройних сил України.

Плануємо проводити такий марафон на системній основі — щороку, а після нашої перемоги, віримо, долучатимуться до нього не тільки представники з усієї країни, а й зі Східної Європи.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат