Тури до Єгипту із Жешува з турагенцією ANEX Tour

08.09.2023 22:58 ДОЗВІЛЛЯ



Літо нон-стоп, фантастичної краси підводний світ Червоного моря, вражаючі пам'ятки стародавнього Єгипту та тисячі спокус Єгипту сучасного. Купити онлайн путівки в Єгипет з Жешува https://anex-tour.com.ua/uk/countries/egypt/from-rzeszow/ можна просто зараз на сайті турагенції ANEX Tour.

Як організовано пакетні тури до Єгипту з Жешува

На сайті турагенції самостійно порівнюєте різні тури в Хургаду та Шарм ель Шейх, зі сніданками та в готелі все включено, до готелів бюджетних та VIP класу. Наша турагенція на підставі запиту туристів обов’язково отримує підтвердження готелів щодо бронювання номеру на обрані дати. Після оплати путівки ваучери, авіаквитки та страховий поліс для кожного туриста – на вашій електронній пошті.

До міжнародного аеропорту Жешува туристи дістаються самостійно:

     ● поїзд зі Львова іде до Жешува 3 години 40 хвилин;
     ● автобус через Шегині 4 години;
     ● на власному авто можна доїхати за 2,5 години, платний паркінг зі страховкою в аеропорту є.

У Єгипті туристів доставляють груповим трансфером, вартість трансферу включена в ціну туру. Перед вильотом назад до Жешува туристам повідомляють про час трансферу в аеропорт (зазвичай за 5-7 годин до вильоту)

Як використовувати систему фільтрів для пошуку кращого туру до Єгипту з Жешува

Пошукова система турагенції АНЕКС Тур сортує базу під конкретні запити туристів:

  1. готелі на першій лінії, особливо зручно для сімей з дітьми, пенсіонерів, у спекотний сезон;
  2. безвітряні бухти – корисний фільтр у сезон хамсина (березень-квітень);
  3. готелі все включено - рекомендуємо таку концепцію для відпочинку в Єгипті з вильотом з Жешува;
  4. гірки та аквапарки – додаткові розваги просто у готелі;
  5. домашній кораловий риф - суттєва економія на морських екскурсіях.

Кількість зірок для Єгипту - поняття умовне, мережеві четвірки на першій лінії нерідко краще за п'ятизіркові готелі.

Як порівняти ціну на путівки до Єгипту з Жешува

Пошукова система розподіляє актуальні пропозиції з наростання чи зниження ціни. Первинний аналіз цін легко провести під час перегляду каталогу. У картці туру система автоматично пропонує альтернативні ціни з іншими датами вильоту з Жешува, тривалістю відпустки, типом номера та харчування.

Як оцінити привабливість туру до Єгипту з Жешува в онлайн режимі

У каталозі турагенції АНЕКС Тур описаний готель: територія, відстань для пляжу, кількість ресторанів, наявність СПА, спортзалу, дитячого клубу, роки реновації. Популярні готелі 16+, молодіжні, сімейні з дитячою анімацією та аквапарками. Цікаво відпочивати в готелі з великою територією або поблизу набережної, торгових вулиць, цю інформацію підкаже онлайн-карта в описі туру. Мережеві готелі дозволяють туристам гуляти територією суміжних комплексів.

Фотографії, рейтинг та відгуки туристів допомагають оцінити клас готелю, якість пляжу, дизайн номерів, рівень сервісу. Під запит менеджери турагенції АНЕКС Тур складають персональний список найкращих турів до Єгипту з Жешува для віддаленої роботи, тимбілдингу, святкування ювілею, шкільних канікул, релаксу на пляжі та активного відпочинку на морі та в пустелі.

Порада турагенції АНЕКС Тур. Перед покупкою туру в Єгипет з Жешува оцініть відстань від готелю у Шарм ель Шейху, Дахабі, Табі, Хургаді, Сафазі, Сахл Хашиш до запланованих екскурсій, поїздок на райські острови, в національні заповідники, на гору Сінай, до коралових садів, пірамід, селищ бедуїнів, у Долину Царів, у Великий Каїрський музей або лагуни Ель Гуни.

Читайте також: Як вигідно купити осінні путівки до Туреччини: поради турагенції

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат