Квіти з доставкою – оригінальний подарунок на будь-якій відстані

07.09.2023 22:54 ДОЗВІЛЛЯ



Виникають різні обставини і буває таке, коли кожна хвилина на рахунку. Немає часу поїхати на ринок або магазин і купити елементарно букет квітів на свято. У цьому випадку можна скористатися послугами доставки та отримати квіти за адресою. Також подібна послуга користується попитом у ситуаціях, коли фізично людина знаходиться в іншому місті або навіть країні, але хоче зробити оригінальний подарунок коханій людині.

Величезна різноманітність варіантів на вибір пропонує сервіс Флоріна. Пропонується доставка квітів у Києві за будь-якими адресами. Команда професійних флористів підготують комбінацію квітів та аксесуарів під індивідуальні запити або запропонують готові букети на вибір. З'являється можливість задовольнити найвишуканіші та найнезвичайніші вимоги замовників.

Чому замовляють доставку кольорів?

Є кілька причин такої дії:

  1. Приємний сюрприз та увага. Отримання букету квітів від кур'єра справді стане приємним сюрпризом, особливо у розпал робочого дня. Це показує, що замовник подбав про людину, якій вручили букет;
  2. Вираз почуттів. За допомогою доставки квітів можна виразити любов, повагу чи подяку;
  3. Поліпшення настрою. Квіти створюють позитивну атмосферу та забезпечать покращення настрою за будь-яких обставин;
  4. Візуальна естетика. Квіти яскравого кольору та красивої форми можуть стати чудовим доповненням до будь-якого інтер'єру. Крім того, вони є чудовою прикрасою для дому або офісу;
  5. Втіха та підтримка. Букет квітів не буде зайвим для людини, яка переживає сумні події.

За будь-яких обставин є різні квіти та букети. Є можливість замовити троянди, іриси, гладіолуси, гвоздики, орхідеї та багато іншого. Досвідчені флористи дадуть рекомендації щодо вибору кольорів під кожну конкретну обставину.

Як готують букети?

Після замовлення конкретного букета квітів флористи розпочинають роботу над його формуванням. Використовуються виключно свіжі квіти, які зберігаються у відповідних умовах. За бажання букет можна доповнити кошиком, папером, різними іграшками, солодощами та навіть алкогольними напоями. Композиція в будь-якому випадку буде гарною та оригінальною, що підходить під конкретні обставини та святкування.

Чинна безкоштовна доставка при сумі замовлення від 500 гривень. Діє доставка по Києву та області. При вказівці адреси потрібно робити це чітко, а ще краще відзначити потрібну точку на карті. Так кур'єр не додатково витрачатиме час на пошуки адреси.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат