В Ужгородському коледжі культури та мистецтв відбулися Шевченківські читання за участі ветеранів АТО

Прес-служба Ужгородського коледжу культури та мистецтв 15.03.2018 15:58 ДОЗВІЛЛЯ

 

13 березня в Ужгородському коледжі культури та мистецтв, з нагоди 204-ї річниці від дня народження Великого Кобзаря, відбулися Шевченківські читання.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор Наталія Шетеля. Заради об’єктивності вибору журі конкурсу було сформовано з поза меж навчального закладу, голова журі – доктор історичних наук Павло Федака,   Любов Оленчук –   голова товариства інтелігенції Закарпаття «Мельпомена» та доцент кафедри прикладної лінгвістики УжНУ Ольга Качмар.

Приємно, що на Шевченківські читання завітали й ветерани АТО, які мали нагоду поспілкуватися з педагогічним колективом та студентами Ужгородського коледжу культури та мистецтв. Серед поважних гостей заходу була і народна артистка України, колишній Генеральний консул України в Пряшеві Ольга Бенч.

З нагоди Шеченківських свят та 79-ї річниці Карпатської України голова Закарпатського осередку «Української асоціації інвалідів АТО» Вячеслав Харченко провів нагородження медаллю «Кров за Україну» воїнів Збройних сил України, які зазнали поранень у боях з московським агресором. Присутні оплесками зустріли героїв.

На такому патріотичному піднесенні відбулися Шевченківські читання.

Перше місце у конкурсі читців поезії Тараса Шевченка зайняв першокурсник Юрій Рубіш, друге місце розділили другокурсниця Марія Перчі та третьокурсниця Катерина Глюдзик, на третій сходинці опинилися другокурсниця Анастасія Манзулич та   третьокурсниця Віталіна Баник.

Прес-служба Ужгородського коледжу культури та мистецтв

ТЕГИ : шевченківські читанняУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат