Make Like a Tree звучатиме у Vedalife (ФОТО, ВІДЕО)

admin 13.03.2013 10:52 ДОЗВІЛЛЯ

16 березня, о 19.00 у столичній студії йоги Vedalife слухатимуть Make Like a Tree.  
Музика – це твоя особиста абсолютна свобода. У цій сфері ти можеш рухатися у будь-якому напрямку, в якому побажаєш. Проте тільки якщо ти вільний від усіх забобонів та комерційної ідеї.


Подорожі – ще більша свобода, яка відкриває перед тобою увесь світ при наявності бажання. Все це ми розповідаємо не просто так. Концерт, на який ми вас запрошуємо, це акустичний вечір музиканта Сергія Оніщенко, котрий виступає під іменем Make Like a Tree.

Make Like a Tree – це музика і подорожі в одній особі. До того ж, Сергій не лише талановитий музикант, він ще й фотограф. Фотографує він те, чим живе, ті місця, якими подорожує. На кожному концерті фін робить свої фотовиставки. А на концертах виступає не сам. У кожному місті Make Like a Tree звучить з іншими музикантами, що з великим задоволення погоджуються зіграти з ним, а також надати дах над головою.

Минулого року Сергій проїхав з Харкова на Сахалін автостопом. Та залишився у кінцевому пункті на цілих чотири місяці. Цей час він присвятив фотографії та написанню нових пісень, іноді влаштовував концерти, заводив нові знайомства, знімав кліпи. З того моменту він вирішив, що буде робити концерти в містах, через котрі подорожує. Сотні людей слідкували за його блогом, і завжди знаходилися готові допомогти з організацією концертів у різних точках Росії та України.

16 березня ми запрошуємо вас у затишне місце, студію йоги Vedalife, щоб послухати Make Like a Tree, познайомитися та поспілкуватися з Сергієм. Не так часто до нас приїздять такі талановиті автостопери. До того ж, ви матиме шанс побачити виставку фотографій з подорожей музиканта.


Студія йоги «Vedalife» – це нове місце для приємного проведення часу в центрі Києва. І йога – це далеко не все, чим тут можна займатися. Щотижня в студії відбуваються лекції, семінари, майстер-класи, а щосуботи – концерти найцікавіших і найяскравіших гуртів. Зал «Ямуна» – це затишне приміщення, в якому вечорами горять свічки, а на стіні йде кіно. Це місце, де збуваються солодкі мрії дитинства.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : VedalifeMake Like a TreeКиївйога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат