Гурт із США BALMORHEA дасть концерт (ФОТО, ВІДЕО)

admin 13.03.2013 10:39 ДОЗВІЛЛЯ

15 квітня, 20.00, Мала Опера (Велика Зала)!
BALMORHEA (читається «Балморей») – гурт із шести музикантів з Остіна, США, що поєднав сучасний експериментальний акустичний рок з елементами класичної музики. В основі більшості композицій гурту – акустична гітара, віолончель, фортепіано, скрипка, а також банджо і контрабас, шум голосів та вуличних звуків.


Серед постатей, що вплинули на творчість BALMORHEA, музиканти називають Людвіга Ван Бетховена, Арво Пярта, Джимі Пейджа, Клода Дебюссі.  

Натхненні крихітним містечком Балморей із 500 чоловік на заході Техасу, музиканти відобразили у своїх ранніх творах мотиви американського південного заходу: фольклор поселенців Техасу, емоційні оди гірській місцевості,   інтимні дослідження самотності, природи та ночі. Поступово, рік за роком, доповнюючи гурт новими інструментами, у тому числі струнною секцією і перкусією, BALMORHEA збагатили свою музику, створили численні нашарування, продовжуючи бути одночасно виразними і складними, поєднуючи колекції ідей, текстур і звуків у площині одного жанру.

Журнал «The New Yorker» назвав BALMORHEA «зразковим експериментом у стриманості». Цей стриманий гурт всього за шість років видав п’ять повноцінних альбомів, серед яких новий «Stranger» півроку тому, п’ять разів гастролював Європою і США, у шоу з Mono, Tortoise, Fleet Foxes, Bear in Heaven, Sharon Van Etten, Damien Jurado, Here We Go Magic і Deer Tick. Завершуючи місяць європейського туру, BALMORHEA виступить у Києві у Великому залі Малої Опері (вул. Дегтярівська, 5) – театрі з балконом і великою сценою.  
На концерте також зіграють ню-джаз кияни Easymuffin Midnight Melodies Collective



Квитки (фанзона): 150 грн – у попередньому продажі
200 грн – в день концерту
Квитки vip (балкон, сидячі місця): 200 грн – у попередньому продажі
300 грн – в день концерту

Точки продажу:
1. Магазин «Rider» (Ярославів Вал, 38)
2. Через інтернет або в касах (Київ, Миколаїв, Іллічевськ, Харків) - дивіться тут
3. Каса на вул. Шота Руставелі, 19, перший поверх кінотеатру «Кінопанорама», м «Палац Спорту» або «пл. Льва Толстого» - дивіться тут

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : BALMORHEAконцертКиїв

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат