На Закарпатті обрали "Міні-міс"

admin 04.06.2013 18:44 ДОЗВІЛЛЯ

Ось і завершився в неділю регіональний конкурс дитячої краси і таланту «Міні-Міс Закарпаття 2013». Участь в ньому брали дівчатка від 8 до 15 років, які з’їхались в Ужгород зі всієї області. Дівчаток оцінювали у виході в національному та вечірньому вбранні, а також в конкурсах «домашнє завдання» та «пародія».

Вибір журі був нелегким, адже їм потрібно було визначити не тільки володарку титулу «Міні-Міс Закарпаття», але й переможницю в титулі «Міні-Топ Модель Закарпаття», яка вже 8 червня представить наш край на всеукраїнському конкурсі «Міні Топ-модель України» в м. Києві.
Дівчатка, окрім квітів від квіткового магазину «Єшкин кот», солодких подарунків від Валентина Штефаньо та подарунків та дипломів від організаторів, отримали запрошення на Всеукраїнський дитячий конкурс краси «Перлина країни» в м. Кіровограді.
Переможницями стали: в молодшій категорії «Міні-Міс Закарпаття» - Катерина Хольст із Сваляви, а титул «Міні Топ-Модель Закарпаття» в старшій категорії журі віддало 14-ти річній Яні Уліганец.
Організатори конкурсу – модельне агентство «One models agency», генеральний партнер – глянцевий журнал «ONE magazine», партнери: кав’ярні «Какао» та «XL», квітковий салон «Єшкин кот», флорист Наталія Ткачук, кондитер Валенитин Штефаньо, інтернет-портал - onepost.com.ua, газети «РІО», «Неділя», «Європа-центр», журнали «Пятниця» та «Будь в курсі», піар-агенція «Mozaik PR».

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат