У Іршаві звітувались юні таланти

Євген Свищо 31.05.2013 14:46 ДОЗВІЛЛЯ

 

Цей рік став плідним для колективу та вихованців Іршавської ДШМ. Було здобуто чимало нагород різного гатунку на районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Саме ці зірочки звітувались перед пересічними іршавцями в залі Іршавського РБК.


Виступ солістів вокалу, скрипки, піаністів, трубачів та баяністів чередувався із презентацією власних напрацювань хористами, скрипковими ансамблями, духовими оркестрами та хореографічними ансамблями.

Стрижнем мистецького заходу стали переможці та призери міжнародного конкурсу «Закарпатський Едельвейс» баяністи Злата Свида та Ігор Староста, скрипалька Евеліна Бідзіля, трубачі Віталій Сідор та Максим Арсеньєв.

Знову на висоті була лауреат міжнародного конкурсу «Амадей» та відкритого – «Акорди Хортиці» піаністка Наталія Калюжна, яка цього разу акомпонувала викладачу школи мистецтв скрипальці Віолетті Гозді.

Не менше задоволення отримали глядачі й від виступу дитячих колективів. Так лауреат обласного конкурсу струнний ансамбль учнів старших класів під керівництвом заслуженого майстра народної творчості України Сергія Голубокого виконав «Рондо в угорському стилі» Й. Гайдна.

Завершив свято «Зразковий дитячий духовий оркестр», який зіграв українські та закордонні сучасні мелодії.

Євген Свищо

ТЕГИ : Закарпатський ЕдельвейсЗлата СвидаІгор СтаростаЕвеліна БідзіляВіталій СідорМаксим Арсеньєвнаталія калюжнаВіолетта ГоздіСергій Голубоков

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат