Перечинські красуні відпочивають у "Voevodyno" (ФОТО)

admin 27.05.2013 10:23 ДОЗВІЛЛЯ

 

14 учасниць районного конкурсу краси "Міс Перечин 2013" , сонячного вихідного дня провели незабутній час в оздоровчому туристичному комплексі "Voevodyno".


Комплекс розташований у закарпатському селищі Тур'я Пасіка, в мальовничій Турянської долині біля підніжжя Карпатських гір, в 40 км від Сваляви і 50 км від Ужгорода. Комплекс "Воєводино" займає територію в 20 га і включає в себе: 3 готельних корпуси, 12 котеджів, 3 ресторани, лаунж-бару з більярдним залом і караоке, СПА-центр з критим басейном і джакузі, відкритий басейн, 2 дитячі майданчики, 2 російські лазні, закарпатський чан, форелеве господарство, манеж для кінних прогулянок, майданчик для міні-гольфу, баскетбольний майданчик, тенісні корти і т.д. По сприянню директора Воєводина та організаторів конкурсу, все це було в розпорядженні конкурсанток для веселого та здорового відпочинку після 3-ох тижнів важких репетицій.
Хочеться відзначити офіційного фотографа конкурсу – Юрія Кіфора, який професійно віднісся до відпочинку і встиг зробити декілька фотосесій та відзняти матеріал для промо-ролика.
Головний організатор конкурсу Назарій Дьордь зазначив: " Після відпочинку в таких умовах, конкурсантки повинні набратись сил та бадьорості для подальшої роботи, адже саме на їхні плечі покладена честь поборотись за перемогу в конкурсі, та представити Перечинський край на обласному конкурсі "Міс Закарпаття 2013"
Нагадуємо , що конкурс буде проходити у 2 етапи, 7 червня о 19.00 в нічному клубі "AVENUE" відбудеться конкурс талантів, а фінал можна буде побачити 8 червня о 19.00 в РБК м. Перечин.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : Міс ПеречинVoevodynoЗакарпаттяконкурс краси

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат