Падіюнівці привезли 11 відзнак із фестивалю "Прес-весна"

admin 22.05.2013 15:35 ДОЗВІЛЛЯ

17-20 травня в Київському палаці дітей та юнацтва   пройшов                             ХІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики „Прес-весна на Дніпрових схилах”

Цьогоріч   юні журналісти Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» вперше взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики „Прес-весна на Дніпрових схилах”, що вже водинадцяте проходив у Києві та зібрав 86 делегацій із 24 областей   України та 10 країн світу  Сербії, Польщі, Чехії, Нідерландів, Франції, Азербайджану, Білорусії, Молдови, Словенії, Росії, загальною кількістю понад   300 дорослих та дітей.
П’ять вихованців гуртків журналістського напрямку «ПАДІЮНу», що надіслали на конкурс роботи у номінаціях   „журналістська робота”, „фоторепортаж”, „телефільм”, „газета” та „радіоробота”, були запрошені взяти участь у програмі фестивалю і мали можливість обмінятися досвідом, навчитися нового та проявити себе в обраній галузі.
Програма для учасників „Прес-весни” була різноманітною та насиченою: урочиста церемонія відкриття та нагородження переможців, газетний і фото вернісажі, конкурсне змаганням „Журналістський марафон”, акція до Всесвітнього дня довкілля „Алея прес-весни”, майстер-класи від творчої молоді, майстер-класи з відомими журналістами, інтелектуально-пізнавальна гра „Україна”, колоквіум „Методика та методологія змісту додипломної медіаосвіти”, нічна редакцію для виконання конкурсних завдань, інтерактивна гра „Екстремальна   журналістика” та інше. Особливе захоплення викликала культурна програма фестивалю:прогулянка та дискотека на пароплаві по Дніпру, вечірка дружби   „Етно-хаус” у столичному боулінг-клубі, виставка сучасного мистецтва у PinchukArtCentre.
Падіюнівці успішно представили заклад та область і взяли участь у всіх заходах „Прес-весни”. У підсумку наша команда отримала 11 відзнак, серед них 4 спецпремії та ІІІ місце в номінації „Відеоробота” в конкурсній програмі фестивалю.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат