На виставці "Фрагментації" роботи представлять 17 учасників

admin 09.05.2013 12:53 ДОЗВІЛЛЯ

14 травня в Ужгороді у художній галереї Ілько відкриється виставка сучасного мистецтва “Фрагментації”.   “Мистецьку річ від експонату відрізняє те, що вона повинна нести в собі певну таємницю і магнетизм.

І те, як ці речі працюють від праестетики варварської, яка закладена у нас природою, і як відображаються в індустріальному світі, “говоритиметься” у виставці”, – зазначив у прес-центрі “Закарпаття” організатор і куратор виставки Тарас Табака.

Живопис, фотографія, комп’ютерна графіка, об’єкт – цього разу свої роботи у цих жанрах представлять 17 учасників. Організатори також хотіли показати відвідувачам архітектурні макети. Але через технічні складнощі реалізувати це виявилося неможливим.

Більшість авторів, за словами Тараса Табаки, молоді люди, які “знають, що таке якість роботи і що таке інформаційний простір”. “Це та категорія молодих людей, яких я би хотів бачити у майбутньому: свіжих, веселих і успішних. Тих, які можуть себе реалізувати”,   – наголосив він.

Одним з таких авторів є Володимир Павлишин, котрий представить свої нові роботи у жанрах “фотографія”, “схемографія”, “гліч-арт”. “Цією виставкою хочеться донести щось просте, свіже, сучасне, якісь експериментальні речі, нові тенденції і стилі”,   – сказав Володимир.

Віктор Дьомін, роботи якого теж будуть представлені на виставці, зазначив, що для молодих авторів подібні заходи є   чудовою нагодою продемонструвати свою творчість. Він запевнив, що “Фрагментації” будуть цікавими для широкої аудиторії. А ще повідомив, що увесь захід матиме музичний супровід, який забезпечать хлопці з “UTC”.

“Для себе я ставив дуже складні задачі: зробити виставку сучасного мистецтва без дешевих скандалів і задати тональність аристократизму”, – зазначив художник Тарас Табака і повідомив, що виставка “Фрагментації” відкриється 14 травня у художній галереї Ілько (Ужгород, вул. Кошицька, 28). Початок о 18:00. Вхід на виставку вільний.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат