Ужгород: Культурні заходи березня

admin 01.03.2012 12:49 ДОЗВІЛЛЯ

1 березня – Фортепіанні шедеври Ф.Ліста, Ф.Шопена, С.Рахманінова у неперевершеному виконанні заслуженої артистки України ЕТЕЛЛИ ЧУПРИК. Ведуча – музикознавець Наталія ПІЦУР. Місце проведення: м. Ужгород, пл. Театральна 10. Початок о 18.00. Вартість квитків – 20 грн....

2 березня – фестиваль культур «Global Village». Цей захід став традиційним святом у нашому місті , бо він проводиться організацією AIESEC уже не вперше, протягом останніх декількох років. “Global Vіllage” – це проект, який орієнтований на різну за віком молодь і основною ціллю якого є дати можливість кожному з учасників фестивалю сповна насолодитись та ознайомитись із різноманіттям традицій, культур та мов країн всього світу. З іншого боку, це ще одна можливість хоч на декілька годин забути про наш рутинний щоденний спосіб життя і ринути в атмосферу чогось цікавого, незвичного та екстраординарного.Місце проведення: м. Ужгород.

У фестивалі братимуть участь представники різних національностей, таких як Китай, Японія, Греція, Бразилія, Сполучені Штати Америки та інших, які перебувають в Україні в рамках декількох соціальних та професійних стажувань.

Цікавість програми полягає в тому,що вона передбачає: Презентації різних країн; Живе, нестереотипне спілкування з представниками цих культур, які залюбки поділяться з Вами своїми враженнями, ідеями, розширять Ваш кругозір; Дегустація національних страв; Виступи музичних гуртів та КВН, які на 100 % забезпечать Вам чудовий настрій на весь вечір; Проведення креативних конкурсів та ігор; Фотосесія із іноземними гостями; Незабутнє afterparty від організаторів свята на десерт.

3 – 25 березня – виставка «Образ жінки в образотворчому мистецтві» з фондів музею. Місце проведення: м. Ужгород ,   Закарпатський обласний художній музей імені Йосипа Бокшая.

4 березня – Свято Весни та Жінки перед ПАДІЮНом. Початок о 12.30
4 березня – грузинський національний балет Сухішвілі, який охрестили “Восьмим чудом Світу”, завітає до Ужгорода. Місце проведення: м. Ужгород, Закарпатський драмтеатр

6 березня – концертна програма до Святкування Дня Жінки. Місце проведення: Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості “Падіюн”. Початок о 17.00

6 березня – Концерт симфонічного оркестру філармонії – «Музичний хіт-парад з кінофільмів Голівуду». Диригент – Вікторія Свалявчик-Цанько. Солісти: Юстина ДІДИК (сопрано),Світлана ГЛЕБА (сопрано), Діана ГАВАТА (віолончель), Степан ЯСНИСЬКИЙ (скрипка), Мирон ПОЦКО (саксофон). У програмі: популярні саундтреки з кінофільмів Голівуду, (демоннстрація відео).

6 березня – персональна виставка живопису В.Чури.

6 – 8 березня – V міський конкурс краси “Міс Ужгород ” , який триватиме 3 дні: 6 березня – конкурс талантів, 7 березня – конкурс “Топ-модель” та 8 березня – фінал конкурсу (облмуздрамтеатр). За повідомленням організаторів – міжнародної модельної агенції “One Models Agency” за титул найгарнішої дівчини міста над Ужем боротимуться 15 претенденток. Переможниця конкурсу отримає в подарунок путівку в Європу та нетбук. А також представлятиме наше місто на регіональному рівні та займатиметься соціальними проектами для міста.

8 березня – змагання у дисципліні слалом гігант на території села Велятино Хустського району. Організовує Школа Екстремального Туризму Закарпаття. Початок о 11.30.

11 березня – «Марцішор» етнокультурний фестиваль румунського фольклору. Місце проведення: Біла Церква, Рахівський район.

11 березня – Вистава Закарпатського обласного угорського драматичного театру ім. Дьюли Ійєша. Місце проведення: м. Берегово. Початок о 19.00.

14 березня – прем’єра вистави « Моя чарівна Естер». Місце проведення: м. Ужгород, Закарпатський драмтеатр. Початок о 18 год.

14 березня – в УжНУ фотовиставка Закарпатських художників. Місце проведення: м. Ужгород, вул. Університетська, 14.

15 березня – святкування угорцями Закарпаття річниці національно-визвольної революції 1848-49 років. Урочистості з нагоди свята розпочнуться в м. Виноградово о 15 год, в м. Мукачево о 16год, в м. Ужгород о 17 год на пл. Ш .Петефі, в м. Берегово о 13.00 год.

16 березня – «Стекляні взуття» вистава Закарпатського обласного угорського драматичного театру ім. Дюли Ійєша. Місце проведення: м. Берегово. Початок о 19.00.

24 березня – в місті Ужгород відомий український художник-інгнеіст Євген Сарана має намір написати найбільшу в світі акварель у складній техніці (по мокрому) і встановити світовий “акварельний” рекорд. Працювати над створенням акварелі художник приступить о 8.00. Розмір акварелі – 3х1,10 метра. Писатися акварель буде на спеціально створеному верстаті-мольберті в техніці А-ля прима по мокрому – однієї з найскладніших технік в образотворчому мистецтві.

25 березня – вистава-комедія на 2 дії « Американська рулетка». Місце проведення: м. Ужгород, Закарпатський драмтеатр. Початок о 18 год.

27 березня – концертна програма з нагоди святкування Міжнародного дня театру. Місце проведення: м. Ужгород, Закарпатський драмтеатр

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат