У Львові відкрився паб «Білий Лев»

25.01.2012 14:26 ДОЗВІЛЛЯ

На початку лютого 2012 року в старовинній частині Львова (вул. Л. Українки, 15) відкриється новий заклад для поціновувачів якісного пива – паб «Білий Лев». Бар стилізовано під класичну європейську пивну, головною прикрасою якого є найбільша в Україні статуя білого лева заввишки майже 3 метри. Її створив тандем митців: скульптор, Василь Здреник та консультант, Володимир Цісарик.

«Білий Лев» – це двоповерховий пивний ресторан із 4 залами, який готовий прийняти понад 120 гостей. Інтер’єр пабу оформлений в стилістиці класичних європейських закладів в декорі яких переважає дерево. Гості закладу можуть послухати живу музику, яку кожного вечора презентує місцевий джаз-бенд. Вимогливі шанувальники бурштинового напою зможуть повністю задовольнити свої смакові потреби завдяки представленій пивній карті, яка налічує понад 20 сортів зі всієї Європи із них 7 видів розливного пива. Серед яких ірландські марки Guinness та Kilkenny, німецький пілзнер Warsteiner, російська «Балтика», українські «Славутич», а також усі сорти ТМ «Львівське» та, зокрема, новий «Львівське Білий Лев», який і надихнув засновників на назву для нового пивного ресторану. У меню пабу буде представлений широкий вибір пивних закусок та традиційна   українська кухня.

Відкриття закладу реалізується за підтримки ТМ «Львівське».

Андрій Кобзарьов, регіональний менеджер Західного регіону Carlsberg Ukraine: «На мою думку, туристи, які планують відвідати Львів у найближчий час або під час проведення ЄВРО 2012, зацікавляться пивним рестораном «Білий Лев». Адже він виконаний згідно найкращих європейських стандартів. Гості нашого міста оцінять ту атмосферу справжньої пивної культури, яка традиційно панує у Львові і тепер майстерно передана у новому ресторані, який названий, між іншим, на честь нового сорту ТМ «Львівське Білий Лев».

* * *

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Власником компанії Carlsberg Ukraine є Carlsberg. Carlsberg Group є однією з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. Флагманський бренд – Carlsberg – є одним із найбільш відомих пивних брендів у світі, а бренди «Балтика», Carlsberg и Tuborg входять до шістки найбільших пивних брендів в Європі. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. У 2010 році Carlsberg Group продала больше 135 мільйонів гектолітрів пива, що еквівалентно близька 40 мільярдів пляшок пива за рік. Carlsberg Group є офіційним спонсором чемпіонату УЕФА - ЕВРО 2012TM, який пройде в Польщі та Україні.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво и безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Славутич», «Львівське», Tuborg, «Балтика», Carlsberg, Holsten, Corona, Negra Modelo, «Арсенал», «Хмільне», «Квас Тарас», Top Tea, Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp.

Як повідомляє AC Nielsen, за підсумками 9 місяців 2011. Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29%.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com  

За додатковою інформацією просимо звертатися:
Олександр Шевельов
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 219-33-41
a.shevelyov@nobletmedia.com.ua

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат