На день міста до Сваляви приїде шведський гурт

admin 13.08.2012 15:52 ДОЗВІЛЛЯ

Свалявська міська рада розпочала підготовку до святкування Дня міста. Виконавчим комітетом Свалявської міської ради було запропоновано провести святкування 22 вересня 2012 року.

Як склалось історично Свалява відзначає свято в честь Різдва Пресвятої Богородиці по особливому, воно для Свалявчан Храмове. У продовження святкування, на наступний день, у суботу буде проведено фестиваль “Свалява-Solva”, в рамках святкування Дня міста.

Як можна побачити, Свалява почала набувати обриси європейського міста. Ведеться реконструкція центру міста. До дня міста — буде здана в експлуатацію перша черга проекту. Заплановано відкриття монументу Венеліна Гуци, яки буде встановлено на подвір'ї школи №2.

Вже готовий попередній сценарій фестивалю “Свалява-Solva” - музика, шоу, світлові ефекти супроводжуватимуть святкування до пізньої ночі. Гала-концерт передбачено провести за участі зірок естради України та зарубіжжя.

Розпочнеться концертна програма виступами народного духового оркестру «Гелікон» РБК та народного хору ветеранів війни, праці та Збройних Сил. Далі радуватимуть глядачів вихованці дитячих садочків міста. Концертна програма продовжиться виступами народного фольклорного гурту «Руснаки» з м.Мукачево, гуртів “Швалбах та "Стрес" м. Свалява, вокального дуету - Володимир Гуменчук та Наталія Мельник, братів Борисенків, новим шоу барабанщиків за участі кращого барабанщика країни — Олександра Муренка та гурту “Гайдамаки - KOZAK SYSTEM”.

Спеціальний гість свята - всесвітньо відомий гурт „Rednex” (Швеція)! Зокрема, гурт відомий піснею "Cotton Eye Joe". Вся концертна програма супроводжуватиметься лазерними шоу, свічковою ходою. На завершення - святковий феєрверк під супровід шоу барабанів. Про це повідомили в Свалявській міськраді.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат