Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2880, 20

В Ужгороді суд оголосив вирок чоловіку, який привселюдно вбив собаку

Стало відомо, що Вадиму Балабохіну, який у лютому привселюдно відрізав голову собаці і ходив з нею містом, Ужгородський міськрайонний суд виголосив вирок.

Заслужений юрист, Бога'му! У судді із Закарпаття знайшли купу $$$, коштовності та угорський паспорт

Під час обшуків у робочому кабінеті та за місцем проживання судді Вищого господарського суду України Віктора Швеця правоохоронці вилучили майже 300 тис. доларів, боргові розписки на загальну суму 475 тис. доларів, коштовності та паспорт громадянина Угорщини, виданий на його ім’я.

Кум Віктора Балоги Олег Диба за побиття журналіста відповість перед законом (відео)

Ужгородський міськрайонний суд нині має розглянути справу про побиття в Ужгороді біля міськради колишнього головного редактора видання «Вся Закарпатська Правда» Віталія Голуба.

Не анекдот: На знайдений в Ужгороді раніше вкрадений велосипед, претендують два власника

До Ужгородського відділу поліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що він знайшов вкрадений у нього велосипед.

Засновник УБОЗу про загибель Шеремета: Громадяне, готуйтеся до війни – починається "бєспрєдєл"

(мовою оригіналу) Бывший руководитель Управления криминальной разведки ГУБОП МВД Украины Валерий Кур в комментарии изданию "ГОРДОН" заявил, что убийство журналиста Павла Шеремета связано с усилением позиций уголовной преступности в стране.

Соцмережі про вбивство Павла Шеремета, особистого ворога Лукашенка та друга Нємцова (ДОПОВНЕНО)

Павло Шеремет, який прославився роботою в Україні та Росії, народився у Білорусі в Мінську у 1971 році

Чиновники просять покарати закарпатця, який незаконно рубав ліс на Виноградівщині (ФОТО)

13 липня поточного року близько 17-ої години лісовою охороною Виноградівського лісництва в кварталі № 81 заказника «Чорна гора» було виявлено «на гарячому» при здійсненні незаконної вирубки дерев мешканця Виноградова громадянина Михайла Шаланкі.

В Італії затримали підозрюваного у контрабанді наркотиків в Україну

В Італії Інтерпол затримав зловмисника, якого Служба безпеки України підозрює в контрабанді в нашу країну особливо небезпечного наркотичного засобу.

В Ужгороді п'яний співробітник прокуратури за кермом іномарки втікав від поліції

Правоохоронці зупинили чоловіка через вимкнені фари, але, почувши про алкотест, водій натиснув на газ.

Ректор УжНУ прокоментував затримання декана факультету здоров'я людини

Ректор УжНУ, професор Володимир Смоланка прокоментував факт затримання працівниками прокуратури та Управління захисту економіки в Закарпатській області під час одержання неправомірної вигоди декана

Рік після мукачівської стрілянини: одні в неволі, інші – на волі

Як це не дивно, але вже майже рік минув від подій 11 липня, завдяки яким про Мукачево знову дізнались не те, що уся Україна, але й світ.

У Закарпатті вилучили невеличку контрабанду сигарет (ФОТО)

Учора, 28 червня прикордонники Мукачівського загону в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон – 2016 », попередили чергову спробу незаконного переправлення через кордон контрабандних сигарет.

Радіоактивні годинники перевозив закарпатець в Угорщину (ФОТО)

Сьогодні близько першої години ночі прикордонники Мукачівського загону у пункті пропуску «Лужанка » виявили громадянина України, який намагався перемістити до Угорщини два радіоактивні годинники.

Віктор Балога побив гендиректора каналу "М-студіо"

23 червня в Мукачеві близько 16.00 народний депутат України Віктор Балога увірвався в приміщення телекомпанії «М-студіо» (яка належить йому особисто), влаштував там дебош і побив гендиректора Володимира Шубця. Усе відбулося на очах інших журналістів «М-студіо».

У Закарпатті затримали угорців з 4 кг опіуму

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав запобіжні заходи у вигляді взяття під варту строком на 60 днів трьом громадянам Республіки Угорщини, які підозрюються у незаконному зберіганні, перевезенні та збуті наркотичних засобів.

Як роздерибанили 30 га землі Ужгородського району

30 гектарів в Ужгородському районі, виділених місцевим мешканцям ще в 2002 році, Держгеокадастр тепер роздав стороннім людям, у тому числі мешканцям інших областей.

Під КПП "Чоп-Захонь" затримали велику партію опію, який провезли через кордон з Угорщини

Наркотики перевезли три кур'єра, громадянина Угорщини на двох автомобілях марки "Опель" і "Сітроен".

Перша заступниця очільника Закарпатського Держгеокадастру погоріла на великому хабарі

(мовою оригіналу) СБУ задержала первого замглавы управления Госгеокадастра в Закарпатской области во время получения $25 тыс. взятки, - Москаль

Незаконні посіви маку виявили на території Чопської митниці

На території митного поста у м. Чоп місцева жителька висіяла й доглядала 580 рослин снодійного маку, повідомляють у відділі комунікації ГУ НП в Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат