В Ужгороді пройшов масовий міжнародний турнір із петанку — «Каштан-2018»

06.10.2018 14:59 СПОРТ

В Ужгороді протягом трьох днів майже 100 спортсменів з семи країн Європи та США взяли участь у традиційному міжнародному турнірі з петанку «Каштан».

У перший день турніру відбулися змагання з індивідуальних змагань. Після відбіркових ігор сформувалися дві групи. У елітній групі «А» перемогу здобув представник Харкова Олег Косолапов. Срібну нагороду здобув його одноклубник Павло Грибачов. Третім був киянин Дмитро Бугай. У групі «Б» переможцем став словак Міхал Дзурік, на другому місці ужгородець Петро Гойс, а третім — Владислав Несм’янович з Харкова.

Наступного дня відбулися змагання дуплетів (по два гравці в команді). Тут також після відбіркових ігор сформувалися дві групи. Елітну групу виграла команда з Польщі Матеуш Маркевич та Карол Шульц. Другими стали Ольга Маляренко з Києва та Євгеній Осокін з Росії. Третє місце у поляків — Рафал Тоййфель, Марцін Хмєль.

У турнірі «Б» перемогу здобула команда з Естонії Марко Оде, Андерс Келу. Другою була команда у складі киянина Дмитра Бугая та харків’янина Олега Косолапова. Третє місце у естонця Сліма Сооаара та ужгородця Ігоря Марковича.

В останній день турніру відбулися змагання триплетів (по три гравці в команді). В елітній групі чемпіонами стала команда у складі ужгородця Петра Гойса, словака Яна Газдіка та шведа Джонні Екхольма. Ця команда у фіналі з рахунком 13:0 «знищила» команду у складі росіян Євгена Осокіна, Олександра Осокіна та киянки Ольги Маляренко. А третє місце у киян Дмитра Бугая, Дар’ї Накорнєєвої та словака Міхала Дзуріка.

У турнірі «Б» перші два місця за командами з Естонії, а бронза у львів’ян Олега Піха, Володимира Стойка та киянина Олександра Коваля.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат