Ремонт набережної Незалежності. Почали

06.10.2018 14:52 РАТУША

В Ужгородській міськраді відбулася прес-конференція щодо ремонту набережної Незалежності. Мер Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що влада готова врахувати всі зауваження активістів.

Більше того, для кращого контролю з боку громадськості підрядник готовий влаштувати на роботу одного з громадських активістів, який фіксуватиме та контролюватиме хід робіт. Мер пообіцяв, що під час ремонту не чіпатимуть жодного дерева, не чіпатимуть стару чеську бруківку, а лише підрівняють і підкріплять її, де потрібно.

Головний архітектор міста Боршовський у свою чергу сказав, що роботи будуть проводитися помаленьку, з фотофіксацією ходу робіт, щоб усе було прозоро й чесно. І мер, і архітектор говорили, що необхідно встигнути до кінця року таки реалізувати цей проект і використати урядову субвенцію.

Наразі почали знімати старий шар асфальту, потім кластимуть новий. Там, де з-під асфальту нещодавно з’явилася бруківка, то питання вивчатимуть: що це за бруківка, якої вона якості, коли була постелена.

Одним словом, влада міста налаштована до виконання робіт, для цього вже є всі документи й експертні оцінки, а громадськість контролюватиме всі ці роботи.

Проводили опитування і ужгородців. Більшість опитаних переконані в тому, що ремонт робити потрібно, однак підійти до цього необхідно вкрай обережно, аби не нашкодити деревам та набережній як історичній цінності.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат