Окремі відділи на кордоні з РФ передислоковано ближче до лінії кордону

admin 05.06.2014 17:04 ПОЛІТИКА


У зв’язку з вкрай різким загостренням ситуації навколо Луганського прикордонного загону та низки прикордонних відділів Луганського та Донецького загонів, що унеможливило виконання прикордонниками своїх обов’язків, в ніч з 3 на 4 червня та у першій половині 4 червня було проведено спеціальну операцію щодо переміщення персоналу, зброї та майна деяких підрозділів на рубежі, визначені безпосередньо біля лінії державного кордону.


Така передислокація сил та засобів прикордонної служби дозволяє посилити контроль за лінією ДКУ, в тому числі, на загрозливих напрямках. Під час передислокації, один із відділів зазнав збройного нападу терористів. Невідомі відкрили вогонь на ураження. В ході перестрілки було знищено трьох терористів, 1 АГС (автоматичний гранатомет станковий) та автомобіль з боєприпасами. Після бою колона продовжила рух до нового місця дислокації.    
Що стосується публікацій в окремих ЗМІ щодо захоплення підрозділів, полонення прикордонників, заявляємо, що всі відділи прикордонної служби, у тому числі й передислоковані, виконують завдання у повному обсязі.  
Джерело: відділ з питань взаємодії зі ЗМІ андміністрації Державної прикордонної служби

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат