Сергій Ребров залишиться головним тренером збірної - навіть попри невдалий виступ на Євро-2024

17.07.2024 09:54 СПОРТ



У Будинку футболу відбулося важливе засідання Виконавчого комітету Української асоціації футболу (УАФ), де обговорювали майбутнє тренерського штабу збірної під керівництвом Сергія Реброва. За підсумками зустрічі президент УАФ Андрій Шевченко висловив свою пропозицію щодо тренерського штабу Сергія Реброва, запропонувавши висловити йому і його команді повну підтримку. Цю пропозицію було одноголосно підтримано всіма членами виконкому. Таким чином, незважаючи на те, що команда не вийшла з групи на Євро-2024, тренерський штаб продовжить свою роботу. На Україну чекають поєдинки в Лізі націй, і багато вболівальників укладають парі на ці матчі. Використовуючи додаток БК Melbet IOS, беттори мають можливість зробити ставку за допомогою свого мобільного пристрою.  

Шевченко підкреслив, що наразі основне завдання національної команди - підготуватися до участі в Лізі націй, яка стартує вже у вересні, і до кваліфікаційного циклу чемпіонату світу 2026 року.

Уже впродовж кількох місяців команда Сергія Реброва працює над поліпшенням тактики та стратегії гри, щоб досягти високих результатів на міжнародній арені. Підтримка, висловлена Виконавчим комітетом УАФ, додає впевненості та мотивації як тренерському штабу, так і гравцям збірної.

Таким чином, рішення Виконавчого комітету УАФ про повну підтримку тренерського штабу Сергія Реброва є знаковим і свідчить про довіру та віру у спроможність команди досягти поставлених цілей. Стабільність і впевненість у тренерському складі дають змогу зосередитися на основних завданнях і планомірно рухатися до намічених вершин.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат