В Ужгород приїхала дівоча футбольна команда «Багіра» з Донеччини

Донецька обласна державна адміністрація 08.07.2024 10:59 СПОРТ

7 липня в Ужгород завітала дівоча футбольна команда «Багіра» з Донеччини, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Завдяки спільній ініціативі Української Асоціації Футболу, Закарпатської асоціації футболу та Закарпатській обласній державні адміністрації спортсменки з прифронтової області зараз відпочивають і відновлюються у нашому регіоні.

Користуючись можливістю, поспілкувалися з тренерами та дітьми. Історія про повсякденне життя команди на Донеччині глибоко вразила всіх нас.

Попри війну й постійні обстріли дівчатка продовжують тренуватися та не втратили бажання розвиватися у рідних містах на лінії фронту. Вони та їхні наставники – справжні герої і приклад незламності для наших дітей.

Щиро радію тому, що ми маємо можливість підтримати, забезпечити належні умови й відновлення для дітей, які живуть у складних умовах війни.

Дякую за чудовий настрій, який дівчата подарували нам у цей недільний день. Ми й надалі будемо зміцнювати ці звʼязки та підтримувати українців, які зараз перебувають у надскладних життєвих обставинах, спричинених терористами проти нашої країни.

Донецька обласна державна адміністрація

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат