Закарпатські гандболісти серед лідерів на чемпіонаті України з пляжного гандболу

Мирослава Глагола 17.06.2024 23:14 СПОРТ

Минулого тижня на пляжному майданчику стадіону «Спартак» в Ужгороді пройшли захоплюючі чемпіонати України з пляжного гандболу. У змаганнях взяли участь юнаки і дівчата 2008–2009 років народження, а також дорослі команди. Подія зібрала безліч глядачів і подарувала незабутні емоції усім учасникам та шанувальникам цього динамічного виду спорту.

На чемпіонаті України з пляжного гандболу серед дівчат нашу область представляли дві команди з Ужгорода. Основний склад КЗ СДЮСШОР демонстрував високий рівень гри та впевнено перемагав суперниць. У фіналі закарпатські дівчата обіграли ДЮСШ «Стрімкий м’яч» (Київ) і стали чемпіонками України. Киянки здобули «срібло», а «бронзу» – Конотопська ДЮСШ. Друга ужгородська команда посіла п’яте місце. Воротарка Анна Мільчевич та гравчиня Каріна Іванова з КЗ СДЮСШОР були визнані найкращими у своїх номінаціях.
Серед юнаків найкращими стали спортсмени з Нововолинська, друге місце зайняла ДЮСШ ім. Ю. Лагутіна з Запоріжжя, а третє – Одеса. Ужгородська команда посіла сьоме місце з семи.
Турнір серед дорослих команд, який тривав з 13 по 16 червня, також приніс закарпатцям численні перемоги. Чоловічі команди Закарпаття домінували, виборовши «золото» і «срібло», а «бронзу» здобула команда «Харлазар» з Харківщини. Команда «Драко» з Хуста зайняла восьме місце. Едуард Бойко, Микита Ішкін та Ілля Близнюк отримали відзнаки найкращих гравців у своїх категоріях.
У жіночих змаганнях збірна Закарпатської області здобула «бронзу». Чемпіонками стали ДЮСШ «Стрімкий м’яч» з Києва, а «срібло» взяла «Перша столиця» з Харкова. Руслана Магурська та Каріна Іванова були визнані найкращою захисницею та бомбардиркою чемпіонату.
Ці змагання стали справжнім святом спорту, об'єднавши гандболістів з усієї країни та продемонструвавши високий рівень майстерності учасників.

Мирослава Глагола

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат