Біатлон: Перші великі старти сезону

01.12.2019 12:06 СПОРТ

Учора відбувся перший етап Кубка Світу в Естерсунді, у   змішаних естафетах.

На малий мікс наші тренери виставили Настю Меркушину та Артема Тищенка. Суперовий старт. Ми в лідерах. У нас надії на медалі найвищого гатунку. Аж потім Настя побігла на штрафні кола. Поті вона скаже, що не могла встояти на ногах. Чи то від нервового перенапруження, чи то якоїсь незрозумілої перевтоми. Вболівальники просто охнули від розчарування. Медалі нам так і не дісталися, фінішували четвертими.

Хтось нарікав, що потрібно таки було ставити Підручного. Тренери сказали, що у нього щось зі спиною, але такого бути не може, щоб сьогодні у нього щось зі спиною, а завтра він вже біжить спринт. Тим не менше, Артем Тищенко виглядав дуже пристойно і він на своєму місці. Невдача Насті на стійці також скоріше виключення з правил. Тому для нас цікавою є перспектива і вона не така вже й погана.

А потім була парна дабл-мікс-естафета. І тут у нас вже бігла Віта Семеренко, Даша Блашко, Артем Прима і Тарас Лесюк.

Кращою стала Віта. Стабільна стрільба і хороший хід. Дашка Блашко стріляла також досить впевнено, але був незрозумілий важкий хід. Можливо, Даша перенервувала на своєму першому старті в Кубках Світу, а, можливо, лише набирає достатні фізичні кондиції і пік форми ще попереду.

Підвели хлопці. Були побоювання за Тараса Лесюка, однак виявилося, що слабкою ланкою в команді стане і Артем Прима. Хлопці схопили по колу штрафу. Ми фінішували лише 15-ми. Відразу за поляками і перед білорусами. Трошки гнітюче.

Ну а щодо лідерів. У сингл-міксі перемогли шведи, які обійшли німців та норвежців. У дабл-міксі перемогли італійці, які обійшли норвежців та шведів.

Ну а сьогодні ми вже побачимо в спринтах хто на що здатен. І тут вже ніхто ні на кого не зможе нарікати.

До речі, успішні виступи Олени Підгрушної в Кубку IBU можуть внести корективи у формування нашої основної команди. Тому всі дівчата повинні добре постаратися. А щодо хлопців, то тут, на жаль, навіть резерву пристойного не намічається. Але ми вболіваємо і тримаємо кулаки.

Петро Гойс

ТЕГИ : біатлон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат