У Мукачеві відбувся обласний турнір з шахів та шашок серед інвалідів

Олександр Лизанець 09.03.2018 19:54 СПОРТ

 

9 березня 2018 року в Мукачеві у ресторані «Асторія» (вул. Береша, 1А) відбувся відкритий обласний турнір з шахів та шашок серед інвалідів з вадами зору і ураженням опорно-рухового апарату.

Головним організатором змагань є Закарпатський обласний осередок української Федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату.

В турнірі прийняли участь понад 20 спортсменів з різних районів Закарпаття. В результаті змагань по шахам і шашкам перші місця посіли Михайло Бедь та Олександр Остапчук.

Призери і учасники були нагороджені кубками, медалями, грамотами і грошовими призами. Крім того, після змагань учасники і переможці за обідом змогли поспілкуватись та поділитись враженнями від турніру в затишній і невимушеній обстановці ресторану «Асторія».

Голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець розповів, що такий турнір по шахам в місті Мукачеві проводиться вже сьомий раз. «Сподіваюсь, що нам і надалі вдасться проводити такі заходи в Мукачеві регулярно і кожного наступного разу вони будуть проводитись на вищому рівні. Нажаль в умовах економічних і зовнішньополітичних негараздів в Україні організовувати такі турніри вкрай важко. Але навіть в такій ситуації знаходяться добрі люди, які нам допомогли. Ми дуже вдячні всім спонсорам, а також Управлінню освіти, молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому, шаховому клубу Мукачева, ресторану «Асторія» та пані Наталії Турянчик, які допомогли нам провести турнір» – заявив Олександр Лизанець.

Тож попри буремні події в Україні життя продовжується і люди з обмеженими можливостями це доводять на практиці.

Велику подяку організатори змагань висловлюють генеральному спонсору турніру депутату Верховної Ради України Горвату Роберту Івановичу, Сергію Васильовичу Ковачу (дегустаційний винний зал «Шардоне»), Управлінню освіти, молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому, директору ресторану "Асторія" Ользі Любці та іншим спонсорам і благодійникам.

Олександр Лизанець

ТЕГИ : шахи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат