В ужгородському СК "Юність" відбувся гандбольний турнір серед дівчат

Гойс Вікторія 13.05.2018 18:57 СПОРТ

Дуже впевнено готуються до своїх перших всеукраїнських стартів команди дівчат з гандболу 2006-2007 р.р.н Тож ми також вирішили не пасти задніх і провели невеличкий турнір із залученням команд області та України.

Два дня напруженої боротьби з 12 - 13 травня у стінах СК Юність, де юні спортсмени набиралися досвіду, ігрової практики та вдосконалювали свою майстерність. А результати змагань такі:

1місце - СДЮСШОР -1 Ужгород (тренер Калуцька М.В.)
2 місце - ДЮСШ м. Тячів
3 місце - ДЮСШ м. Миронівка (Київська обл.)
4 місце - СДЮСШОР-2 Ужгород
5 місце - СДЮСШОР Берегово.

Кращим воротарем турніру визнана Чубірко Дарина - СДЮСШОР-1 Ужгород, кращим бомбардиром стала - Дьолог Яна з Тячіва, а кращим захисником - Славінська Анастасія з Миронівки.

Також з кожної команди були відзначені по 2 кращі спортсменки: Яснік Дора та Чок Софія з Берегова, Сергієнко Єлізавета та Гамідова Анюта з Ужгород – ІІ, Алб Діана та Лакатош Ванесса з Тячіва, Бондар Злата і Волупцева Тонурта з Миронівки, Курта Андріана, Свалявчик Дана і Дзярук Юлія у команді переможців Ужгород 1.   Дівчата отримали футболки від НОК в Закарпатській обл. та яскраві спортивні бутилки. Приз від організаторів також отримала наймолодша спортсменка, а саме Косоні Катерина з Берегова.

СДЮСШОР з гандболу "Карпати" висловлює щиру подяку за допомогу в організації та проведенні турніру Управлінню молоді і спорту ОДА та Закарпатському відділенню НОК України.

Гойс Вікторія

ТЕГИ : гандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат