Гандбол. Чоловіча команда з Ужгорода вийшла на перше місце українського чемпіонату

Вікторія Гойс 26.11.2017 22:03 СПОРТ

 

Насиченим гандбольними подіями був минулий тиждень. Змагалися як дорослі так і діти на всеукраїнських та обласних аренах.

Спочатку боротьбу у Першій лізі розпочала чоловіча гандбольна команда «Закарпаття» (тренер Ю.Бухлак), яка проводила свій ІІ з’їздний тур у м. Хотин Чернівецької області, що проходив з 23 по 26 листопада 2017 року. У першому матчі закарпатці переграли суперників з Буковини 28:25, другий день- перемога над Вінницькими гандболістами 42:28. Третього ігрового дня наші хлопці одержали верх над командою КСЛІ (Київ) 34:17 і останній матч також був на нашу користь: Закарпаття – БВУФК (Бровари) – 37 : 27. Наразі закарпатці є одноосібним лідером Першої ліги серед чоловіків з гандболу.

Також провели свій ІІ тур Чемпіонату України вихованки СДЮСШОР з гандболу «Карпати» (тренери Беке Д., Гойс-Шайбакова В.) - дівчата 2003 р.р.н. Вони виїжджали у м. Тернопіль 24-25.11.2017, де зіграли дві зустрічі з місцевою командою – збірною Тернопільської області. Нагадаємо, що система проведення змагань у дівчат максимально наближена до системи проведення матчів жіночої суперліги: дві гри дома та дві гри на виїзді.   Не зважаючи на , м’яко кажучи, надзвичайно непрофесійне суддівство наші землячки все таки показали свій клас гри і впевнено переграли однолітків з тернопільщини 24.11 з рахунком 27:19, а 25.11 - 38:20. Тож після двох турів закарпатські гандболістки набрали 8 очок. Наступний тур проходитиме 15-16 грудня у м. Львів.

А 25 листопада 2017 року були проведені Чемпіонати області на призи «Стрімкий м’яч». В Ужгороді проходили змагання серед дівчат 2004-2005 р.н., а в Перечині —   серед юнаків 2005-2006 р.н. Як у дівчат так і у хлопців відмінну гру показали вихованці СДЮСШОР з гандболу «Карпати», які стали Чемпіонами області. Особливо виразну гру показали капітани команд – Шпонтак Діана та Микита Василь.
Результати змагань
Дівчата:

1 місце – СДЮСШОР «Карпати» - Ужгород (тренер Шукаль О.)
2місце – ЗОШ м. Хуст (тренер Мазур І.)
3 місце – СДЮСШОР «Карпати» - Берегово (тренер Косоні К.)
4 місце – ДЮСШ «Хуст-Нарцис) (тренер Гуріна В.)
Юнаки:
1 місце – СДЮСШОР «Карпати» - Ужгород (тренер Шайбаков А.)
2 місце – ДЮСШ м. Берегово (тренер Шостак С.)
3 місце – ДЮСШ «Хуст-Нарцис» (тренер Науменко Д.)
4 місце – ОДЮСШ «Спартак» (тренер Оденцова З.)
Всі призери змагань були нагороджені кубками, медалями і грамотами від управління молоді та спорту ОДА.

Вікторія Гойс

ТЕГИ : гандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат