«Срібло»  з відблиском «золота»

Прес-служба Федерації водних видів спорту в Закарпатській області. 09.11.2017 15:46 СПОРТ

У Дніпрі завершився останній, третій, тур Чемпіонату України з водного поло серед юнаків 2003 р. н. Честь Закарпаття відстоювала команда «Динамо» Ужгород під керівництвом старшого тренера Ісрафіла Василькіна й тренера Сергія Киселюка.


Як розповів Ісрафіл Енверович, підопічні поступилися тбіліській «Арені» – 7:14, виграли в збірної Харкова – 12:7, школи Яни Клочкової (Харків) – 17:1 «і так само з великою різницею, зараз не пригадаю підсумки матчу, в одноклубників Києва та академія Баркалова з Харкова», – зазначив наставник.

Отож у підсумку ужгородці посіли 2 місце, випередивши збірну Харкова та пропустивши вперед грузинів. Виходить, «срібло» з відблиском «золота», адже закарпатці фінішували за підсумками всіх турів найкраще з вітчизняних учасників.  

Як зазначив Роберт Левицький, голова Федерації водних видів спорту у Закарпатській області, продемонстрований у Дніпрі результат свідчить про те,що ми знаходимося в республіканському та східноєвропейському  пулі найсильніших юнацьких команд. І раз є талановита молодь, то при будівництві водних комплексів  буде подальша перспектива розвитку водного поло та плавання. Ну а поки наші юнаки розпочали підготовку до нового сезону.

Прес-служба Федерації водних видів спорту в Закарпатській області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат