Грозному заборонили користуватися планшетом під час матчів

22.03.2016 19:14 СПОРТ

Головний тренер «Говерли» В'ячеслав Грозний рухається в ногу з часом, використовуючи в роботі останні досягнення технічного прогресу. Не завжди це, правда, знаходить розуміння.

Так, наприклад, в матчі зі «Сталлю» йому заборонили користуватися на тренерській лаві планшетом, треба думати, не пославшись при цьому ні на який пункт Регламенту. Просто там немає такого.

Заборона укупі з поразкою і сумнівними суддівськими рішеннями викликала бурхливу реакцію В'ячеслава Вікторовича у флеш-інтерв'ю після закінчення гри: «Я маю право користуватися iPad'ом і ніхто мені цього не заборонить! Колись поштовими голубами відправляли повідомлення, потім листи пішли, зараз використовуються електронні засоби зв'язку. Чому я і мої колеги-тренери не маємо права користуватися технікою, щоб подивитися під час гри ті ж розіграші стандартів поблизу своїх або чужих воріт? Це потрібно для розуміння того, хто не встигає, хто щось не так робить. Розумієте, це моя робота і я маю право користуватися технікою. Всі користуються мобільними телефонами і я користуюся так само. Мені ніхто не має права заборонити це».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат