Закарпатська пара танцюристів стала абсолютними володарями Кубку України

admin 24.02.2016 11:24 СПОРТ

На початку лютого у столиці проходила знакова подія: Київ приймав учасників Кубку України з танцювального спорту.


З 5 до 7 лютого спортсмени збірні команди з усіх куточків України визначали сильніших у трьох програмах: стандарт, латина та 10 танців. Останній вид традиційно включає в себе виконання таких танців як вальс, танго, віденський вальс, повільний фокстрот, квікстеп, самба, ча-ча-ча, румба, пасодобль, джайв, – повідомляє видання 7 днів.
Від збірної Закарпаття 12 пар у різних категоріях змагались за право опинитися на п’єдесталі пошани. І таки там опинилися, та ще й з величезним домінуванням.
Вперше в історії танцювального спорту Закарпаття беззаперечні фаворити змагань – пара Володимир Лятов – Вероніка Мишко стали абсолютними володарями Кубку України у всіх зазначених програмах.
Також у фіналі змагань за програмою “10 танців” 4-те місце посіла пара Богдана Туркевич – Володимир Фіцай, а 5-ту сходинку виборола пара Тарас Міщан – Андріана Тая.
Голова обласного осередку Федерації танців Олександра Мишко підтверджує, що подібного результату, себто повної гегемонії, навіть на рівні України вже давненько не було. “Це справжній успіх наших танцюристів! Лятов – Мишко доклали максимум зусиль, аби їх визнали кращими у всіх програмах змагань. Але зараз на них чекає ще більша відповідальність: цими вихідними вони захищатимуть уже честь збірної України на Чемпіонаті Європи у Копенгагені (серед дорослих у програмі “10 танців”). Результат, звичайно, важко спрогнозувати. До прикладу, у 2014 році виступили доволі пристойно – завоювали бронзові медалі. Сподіваємось, цього разу вони теж достойно себе покажуть”.

karpatnews.in.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат