«Ужгород» втрачає лідерство після матчу зі «Спартакусом»

admin 11.07.2016 09:27 СПОРТ

ФК «Ужгород» – ФК «Спартакус» 2:2


«Ужгород» виходив на гру проти «Спартакуса» в якості лідера вишки, тож закономірно вважався   фаворитом у зустрічі. Однак, незважаючи на це молоді спартакусівці, не знітилися від цього, а продемонстрували гідну гру і в результаті відібрали очки в підопічних Івана Шанти.

Задля втілення впевненості   для своєї команди у складі «Спартакуса» вийшов тренер Мирослав Бундаш і не прогадав.

Матч тривав на зустрічних курсах, хоча домінували гості, гравці «Ужгорода» більше володіли м’ячем, більше атакували й пробивали по воротам. Та завдяки чудовій грі воротаря «Спартакуса» Андрія Черепка до 32-ї хвилини ці удари та атаки не приносили результату. А на 32-й хвилині подачу з кутового вдало головою замикає високий Михайло Реплюк і відкриває рахунок у зустрічі.

Старт другої половини матчу був знову за номінальними гостями, адже поле «Авангарду» в недалекому минулому було рідне для багатьох гравців «Ужгорода», які захищали кольори збанкрутілої нині «Говерли».   І знову на вістрі атаки опинився Михайло Реплюк, який в англійському стилі головою подвоює перевагу своєї команди.   Здавалося, гра зроблена і є чергова перемога. Однак, в наступні 40 хвилин ситуація докорінно змінилася, вже за 10 хвилин граючий тренер Мирослав Бундаш сповна скористався помилкою оборонців і скоротив відставання – 1:2.З таким результатом матч тривав до завершальних хвилин. Слід відмітити до цього ще не зарахований гол Р.Гегедоша, який забив з офсайду. Вже на доданих арбітром хвилинах Владислав Лебедь наважився на удар метрів з 23 – і не прогадав, м’яч влетів прямісінько в павутиння воріт Мирослава Лютнянського – 2:2. Тож «Ужгород» втрачає перемогу, а з нею і лідерство в турнірній таблиці. Виноградівський «Севлюш» вдома впевнено долає «Поляну» й виривається вперед.

Тож у наступній частині чемпіонату станемо свідками запеклої боротьби за чемпіонство та решту призових місць у вищій лізі.

Голи: Реплюк, 32, 47   – Бундаш, 57, Лебедь, 90+2.


Арбітр – Михайло Митровський

Асистенти – Валерій Шкура, Томаш Бабич Делегат – Йосип Шитєв Спартакус:   Черепко, Минайленко,   Федак,   Гогерчак,   Рацин,   Машталір,   Лебедь,   Бобик, Володимир Дуран,   Бундаш. Запасні:   Дядюк,   Будз,   Боднар,   Пінковський,   Філіп,   Міндак,   Антошин. Тренер – Валентин Слюсар Ужгород:   Лютнянський,   Куделко,   Котьо,   Оржаховський,   Бандурович, Бако, Ількович,   Пиняшко,   Гегедош,   Реплюк,   Добровольський. Запасні:   Гречка,   Білінський,   Скунзяк. Тренер - Іван Шанта. Попередження: Бандурович, 63, Пиняшко,79, Оржаховський, 81–Минайленко, 73.

Семен МИХАЙЛИК

http://uzhgorod.net.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат