Закарпатська лобда: Анонс ігор чемпіонату області з футболу

admin 08.07.2016 11:55 СПОРТ

В суботу, 9 липня, відбудуться матчі тринадцятого туру Вищої ліги Закарпаття.


Анонс ігор чемпіонату області Початок ігор: юнаки – 15:30; дорослі – 17:00

ФК «Минай» (Минай) - ФК «Тячів» (Тячів)
Арбітри: Качур В., Готра Р., Хархаліс Р.
Делегат – Митровський М.І.

Команда Миколи Гібалюка завершує перше коло поєдинком з досить простим суперником. Зміна федерацією результату матчу з «Оболонню» трохи зіпсувала господарям домашню статистику. Та тячівці навряд чи зможуть розраховувати на сприятливий результат. Позначиться на їх грі і подвійне вилучення у попередньому матчі.

У Миная через перебір карток пропустить гру півзахисник Владислав Микуляк. Скоріш за все тренерський штаб зелено-білих провірить найближчий резерв, щоб впевнитися на кого зможе розраховувати у другому колі у більш серйозних матчах.    


ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Поляна» (Поляна)
Арбітри: Гала М., Готько В., Гога
Делегат – Козик В.В.

Ігри між цими командами завжди проходять вкрай результативно. В останніх п’яти зустрічах забивається мінімум чотири голи (сезон 2014 5:0 і 3:1 на користь Поляни, сезон 2015 4:2 і 5:2 на користь Севлюша). В одній восьмій цьогорічного Кубку виноградівці виграли 0:4 у Поляні, тож можна очікувати, що і в четвертому поєдинку підряд у ворота свалявців влетить мінімум чотири голи.

Поляна вже довгий час очолює трійку аутсайдерів сезону і без підсилення їм навряд чи вдасться піднятись вище.    

ФК «Бужора» (Іршава) - ФК «Боржава» (Довге)
Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Федак В.
Делегат – Попович В.М.

Районне іршавське дербі завжди носить особливий характер. «Боржава» весь сезон йде попереду своїх сусідів і здається, є недосяжною для них у цьому чемпіонаті. Та розташування суперників у таблиці не сильно впливає на принциповість цього протистояння.

Боржава у цьому сезоні у гостях пропускає мінімум три голи. Перемога може повернути їх на дев'яту сходинку. В чотирьох із останніх семи зустрічей між ними фіксувалась нічия. Минулого року 1:1 у Довгому та 2:1 домашня перемога Бужори.

У позаминулому чемпіонаті перші дві їхні зустрічі не виявили переможця, два рази по 1:1. А в третьому колі довжанці були сильнішими вдома - 2:0. У сезоні 2013 було зафіксовано 2:2 та 1:0 знову за боржавцями.


ФК «Мункач» (Мукачево) - ФК «Оболонь» (Хуст)
Арбітри: Гецко С., Сімку А., Кота З.
Делегат – Кампов І.А.

Не пересічним буде поєдинок у Мукачеві, де зіграють колективи з середини таблиці, які виступають вкрай не стабільно. Ще минулого тижня вони були поряд, але пивовари отримали три очки від ФФЗ та виграли у іршавців і тепер між ними шість очок.

З п’яти домашніх матчів Мункач лише одного разу перемогли. Можливо їм не вистачає якісної підтримки на рідному стадіоні, де ледве сто вболівальників збирається.

Їх минулі матчі запам’ятались високою напругою і високою результативністю, адже тоді вони боролись за медалі чемпіонату. В минулому сезоні у очному протистоянні кращими були мукачівці, які виграли у Хусті 2:4, а вдома розписали мирову 2:2.

У позаминулому сезоні між ними був паритет 2:0 та 0:0 у Хусті та 3:1 у Мукачеві.  


ФК «Вільхівці» (Вільхівці) - ФК «Дийдо» (Дийдо)
Арбітри: Дьордь В., Рогач Я., Головей Е.
Делегат – Варга Ф.З.

Один із центральних поєдинків відбудеться у Вільхівцях. Досі непереможні вдома підопічні Бучка спробують перервати чотириматчеву безпрограшну серію Дийди.

Вони вже пересікалися у півфіналі минулорічного Кубку Закарпаття. Обидва рази перемога була за берегівцями 1:4 на виїзді та 5:3 вдома. Дийді будь-що потрібно перемагати, щоб втримати третє місце, адже Минай та Середнє скоріш за все виграють свої матчі.
 

ФК «Спартакус» (Ужгород) - ФК «Ужгород» (Ужгород)
Арбітри: Митровський М., Бабич Т., Шкура В.
Делегат – Шитєв Й.Л.

Ще одне своєрідне дербі очікується в Ужгороді, де зійдуться дві команди, що представляють обласний центр. Хоча ігри з Середнім та Минаєм також, певним чином, можна віднести до дербі Ужгороду.

На груповій стадії Зимової першості 2016 підопічні Івана Шанти перемагали більш юних футболістів 3:1.

Наставник Спартакуса Валентин Слюсар виконував обов’язки граючого тренера у минулому сезоні в Ужгороді, тому він дуже добре знає суперника. Питанням буде чи зможуть його підопічні втілити його задуми на полі у грі з кращою командою чемпіонату.

Ужгородці завдячують спартаківцям за нічию з Севлюшем, і спробують не повторити помилок виноградівців. На виїзді Ужгород вже два поєдинки не може виграти, чергова втрата очок може вартувати їм першого місця.


ФК «Берегово» (Берегово) - ФК «Середнє» (Середнє) - гра відбудеться 10 липня (неділя)
Арбітри: Грубінка І., Сухан М., Абель О.
Делегат – Жбора Г.В.

Обидві команди під кінець першого кола набрали хорошу форму і поєдинок обіцяє бути дуже принциповим. Тренер Берегова має досвід виступів у складі Середнього. Як і декілька гравців основи - Микуланинець, Микитишин, Красношлик, Каганець, Буксар.

Вдома Берегово вже чотири зустрічі не програє. Середнє також має безпрограшну серію з п’яти матчів, чотири з яких виграли.

Середняни вже три матчі не можуть виграти у Берегова. У минулому чемпіонаті команди розписали мирову 1:1 у першому колі, а в Середньому підопічні Баб'яка розбили суперника 0:3. Вже цього року в одній восьмій Кубку області вони знову зіграли вінчию 1:1, а в серії одинадцятиметрових сильнішими були берегівці.

Тарас Галушка
lobda.at.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат