Команда з Ужгорода перемогла у турнірі Шкіряний м’яч

ФФЗ 07.06.2016 15:17 СПОРТ

У місті Вишневе завершилася фінальна частина Всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» у молодшій віковій групі. У турнірі за результатами групового етапу команда Ужгорода посіла перше місце і в грі за чемпіонський зустрілася з ЗОШ № 301 із Києва.

Гра розпочалася з звучання державного Гімну України. Після стартового свистка арбітра, футболісти зі столиці відразу організували швидку атаку на наші ворота. Прицільний удар парирував наш кіпер, перевівши круглого на кутовий. Кияни домінували на полі три хвилини. На початку четвертої хвилини Флоріан Цібло отримав м’яча з глибини поля, вийшов один-на-один з голкіпером і пробив повз нього у ворота 1:0. Розпочавши з центру поля кияни втратили м’яча і після швидкої атаки Цібло знову пробиває по воротах. Цього разу воротар відбиває м’яча, а першим на добиванні опинився Арсеній Орос і пробив у дальній кут. 2:0 на користь закарпатців і вагома заявка на перемогу. До завершення першого тайму ужгородці домінували на полі, створили ряд небезпечних атак, але до гола справа не дійшла.

З початком другого тайму гра перемістилася в центр поля. Команди почергово володіли ініціативою. А на 18 хвилині кияни порушили правила гри у власній штрафній. Арбітр призначив пенальті, який чудово реалізував Артур Мушак. Після забитого третього голу гри, ужгородці в більшості володіли ініціативою, але на більше не спромоглися. Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу команди із Закарпаття – 3:0.

Після завершення гри відбулась церемонія нагородження учасників, призерів та переможців турніру. Приємно відзначити, що приз кращого гравця в складі нашої команди отримав Ігор Кобеляш. А команда отримала подарунки, м’ячі, медалі, кубок та сертифікат на будівництво майданчика зі штучним покриттям 40х20 на території ЗОШ № 19 в Ужгороді.

ФФЗ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат