Юні Ужгородці стали володарами Кубка світу з кікбоксингу

17.05.2016 16:52 СПОРТ

 

Закінчився найсильніший з турнірів світової серії з кікбоксингу — Кубок Світу Hungarian Kickboxing World Cup, який проходив з 12 по 15 травня в Будапешті.


З 36 країн Україна неймовірними зусиллями своїх спортсменів показала прекрасний результат і зайняла 3-тє місце, поступившись лише господарям і незмінним лідерам кубка — італійцям. Спортивний клуб таеквон-до та кікбоксингу «Korolovych Team» з Ужгорода продемонстрував відмінний рівень підготовки і, як результат, 5 медалей Кубка світу, дві з яких — золоті, дві — срібні і одна бронзова.

Василь Бурдай у віковій категорії молодші кадети до 32 кг в розділі поінтфайтінг провів 4 бої, вигравши у суперників з Білорусі, Угорщини, Молдови вийшов у фінал, де в один бал програв супернику з Болгарії і зайняв 2-ге місце на Кубку світу. У тій же категорії в розділі лайт контакт Василь Бурдай так само провів 4 бої, здолав своїх суперників з Угорщини, Молдови вийшов до фіналу, де в рівному бою програв з рахунком 1:2 досвідченому ірландцю і здобув срібло змагань. А в розділі лайт контакт до зелених поясів вигравши 2 бої став володарем Кубка світу.

Дарина Королович у віковій категорії молодші кадети до 28 кг в розділі лайт контакт виграла з явною перевагою у спортсменки зі Словаччини та стала володарем Кубка світу. У тій же категорії в розділі поінтфайтінг в першому бою здолала спортсменку з Угорщини і вийшла в півфінал змагань, де поступилася угорці і зайняла 3-тє місце.

Варто відзначити Дмитра Рябінчака який в рівних боях в розділі поінтфайтінг програв досвідченому спортсменові з Болгарії, а в розділі лайт контакт Австрійцю, обидва його суперника стали чемпіонами в своїх розділах.

Варто зазначити, що для більшості юних спортсменів це був перший турнір такого рівня, і всі проявили себе виключно з чемпіонського боку, борючись в кожному бою. Вітаємо Ужгородських спортсменів команди «Korolovych Team» і головного тренера Владислава Короловича з відмінними результатами!

ТЕГИ : кікбоксинг

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат