«Гребля» на характері перемагає «Боржаву»

Євген Свищо для rionews       14.05.2016 20:17 СПОРТ

Про один із найконкурентніших матчів 2-го туру відкритого літнього чемпіонату Іршавського району читайте далі.

Команди з Боржавського та Греблі вже зустрічались в рамках відкритого зимового чемпіонату Іршавського району, тому й цей матч розпочали без особливої розвідки з обопільних атак. У першу п’ятихвилинку вони нічого путнього не змогли створити. Далі господарі провели досить змістовну атаку лівим флангом, на завершенні якої заробили право на штрафний.

Сочка ударом-прострілом спрямував м’яча в сторону воріт. При цьому круглий оминув усіх двоногих на своєму шляху. Воротар намагався взяти його до рук, та той рикошетом від рукавиць залетів у сітку. Якби цей гол зафіксувати на відео, то його цілком можна виставляти як курйоз року на ютуб.

Далі малюнок гри не змінився. Місцеві, у яких ударний атакувальний стержень складали Юрій Галас та Сочка,   йшли вперед. Їм активно допомагав Олександр Іванішко, який віддавав на партнерів якісні флангові передачі та зрідка й сам намагався загрожувати воротам.

На 35-й хвилині атака правим флангом зі зміщенням до правого краю завершилась точним ударом Іванішка з 35-ти метрів. М’яч влучив у поперечину й опустився на лінію воріт. Злий жарт із господарями при цьому зіграла нерівна поверхня на ній, від якої круглий зрикошетив подалі від вбрами, а не всередину. Через три хвилини якісну атаку правим флангом розіграла команда з Боржавського. На точний удар Михайли Мошколи з 38-ми метрів ціною над зусиль зреагував Олександр Гайдук.

На початку другого тайму м’яч знову влетів у сітку воріт «Боржави». Змістовна атака правим флангом на 48-й хвилині, яку розпочав Іванішко, влучним ударом у правий кут завершив Галас. Однак за мить до цього асистент арбітра зафіксував у Юрія офсайд.

Через чотири хвилини відповідь підопічних Михайла Брича по центру. Іван Попович віддав хороший пас на Михайла Мошколу і той майже вийшов на воротаря, та Гайдук самовіддано кинувся в ноги, підтвердивши своє прізвисько «Бест». При цьому воротар «Греблі» зазнав незначного ушкодження.  

На 61-й хвилині партнери знову вивели Мошколу на воротаря, та цього разу Гайдук вчасно вийшов і без особливих зусиль забрав круглого до рук. У одній із наступних атак правим флангом відбулось взяття воріт гостей. На навіс зправа на лівому краї воротарського майданчика першим встиг Михайло Стільник, який вколотив м’яч у сітку – 2:0.

Перемога дозволила греблянцям у поточній таблиці відірватись від дубрівської «Дружби» й випередити «Колос» із Камянського, «Кушницю» та «Заріччя» та підстрибнути на три з половиною позицій вгору й увійти до двійки лідерів. Незважаючи на фіаско, «Боржава» за здобутими балами опустилась вниз тільки на півтора позиції й може суттєво покращити своє становище 15-го та 22-го травня на виїзді проти «Доробратова» та вдома проти «Дружби».                

Арбітр – Іван Рубей,
С. Гребля, стадіон «Колос», 100 глядачів, хмарно з проясненнями, часом дощ, + 10 градусів,
«Гребля» – «Боржава» – 2:0,
Голи: Владислав Сочка, 6,   Михайло Стільник, 68.    
                                                                                             

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат