Фещук: Грозний разом з Шуфричем дурять гравців

Sport Arena 21.04.2016 23:37 СПОРТ

Колишній нападник ужгородської "Говерли" Максим Фещук в черговий раз торкнувся теми боргів свого колишнього клубу.

- Уже майже рік мене немає в команді, і навіть ніхто зі мною не зв'язувався. Переді мною заборгованість за 14 місяців. До того ж у мене були прописані квартирні. Але тоді довелося знімати квартиру за свій рахунок. Я читаю інтерв'ю генерального директора "Говерли" і не розумію - за його словами, в команді повинні бути закриті борги як мінімум за 2013-й і 2014 роки. Можна зробити скидку на кризу в країні і в "Говерлі", але борги хоча б за ці роки повинні бути закриті.

Або ця команда існує і нормально функціонує, або її бути не повинно - так я бачу ситуацію з "Говерлою". Іван Шіц сказав, що "Говерла" - бренд. Супербренд! Я навіть не знав, що виступав в такому великому клубі, і мені приємно, що я грав в такому бренді. Серйозний бренд, де по 14 місяців не платять зарплату... Інше питання, що у власника "Говерли" гроші є, і він себе досить непогано почуває. Просто у нього немає бажання платити, і тому відбувається постійне "дурилово". Скільки разів я від Олександра Шуфрича чув обіцянки! Мовляв, тільки вийдете на гру. Скільки разів Грозний "вішав локшину на вуха". Постійно були "обіцянки-цяцянки".

"Говерлі" потрібно видавати атестат, якщо вони цього хочуть. Але спочатку треба простежити, чи закрили вони всі борги. Якщо ні - тоді в нашому футболі повна корупція. Вони кажуть "не грав, а такі гроші просить"... Я 99 відсотків матчів "Говерли" відіграв за півтора року перебування в клубі. У "Говерлі" судилися і говорили - мовляв, футболіст зіграв 2 матчі, а просить грошей за весь контракт. У місцевих (гендиректора і керівників) там такі поняття. Не розумію, як грають в команді такі хлопці, як Діма Бабенко. Йому вже, напевно, повинні місяців за 17.

Зрушення? Хіба що засувки. Хоча, може, легіонерам і платять щось... Складається враження, що треба з ними судитися до кінця. Ось п'ять років судишся, їх в кінці притисне, і вони почнуть виплачувати. Якщо навіть не судишся, то можна і не платити. Був би я в Україні, то напросився б на якусь ТВ-передачу. Я б так цікаво поговорив, приміром, на дебатах з Шуфричем (сміється). Ох, я б його мочив. Ще когось з собою взяти? Повірте, мене одного вистачить. У мене ж всі SMS є: "Все, все - гроші на рахунку, тільки не можу перевести в готівку", "рахунки заблоковані" і т.п. А потім раптом Шуфрич пропав.

Звичайно, нам (гравцям) великий мінус, адже ми терпіли і вірили. І Грозному теж вірили. А виходить, він нас так само надув, як і керівники клубу. У "Говерлі" йому вже півтора року не платять, а він далі сидить - це ж смішно! Грозний отримує свої гроші - я в цьому впевнений. Це сто відсотків, він би так просто не був там. Він просто дурить пацанів - нікому не платять, а він своє отримує.

Ще таке говорили - мовляв, якщо матч програли, значить, все - здали! Можна і хлопців штрафувати. Там більше цирку, ніж футболу. Проти "Говерли" як клубу в загальному я нічого не маю - нехай розрахуються з усіма і будуть передовим клубом України. Нехай будуть справжнім футбольним клубом, а не цирком Шапіто, як зараз.

Sport Arena

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат