"Карпати" без ряду гравців все ж перемагають "Дніпрянку"

13.04.2016 20:13 СПОРТ

"Карпати" зіграли в першому матчі 12-го туру, що проходить в Херсоні. Суперником ужгородок була місцева "Дніпрянка". Гра закінчилася впевненою перемогою "Карпат" - 36:30.

Нагадаємо, що в останньому протистоянні цих команд перемогла "Дніпрянка". Тренери "Карпат" скаржилися на відсутність гравців, що пропускають ігри через травми. На жаль до звітного поєдинку в Херсоні "Карпати" також не змогли підійти в оптимальному складі.

"На тур до Херсонуне поїхала Іванна Мигович, - каже лікар ужгородського клубу Іван ГОРВАТ. - В єврокубковому матчі проти турецького "Кастамону" вона розтягнула м'яз задньої поверхні стегна, і вибула на три тижні з тренувального процесу. Ніколь Чундак також залишилась дома. У неї струс мозку, що стався в тому ж матчі".

Триває реабілітація у Дар'ї Кот, Надії Воронової та Тетяни Кильч. Воронова вже тренується за індивідуальною програмою, однак допомогти команді ще не може.

Тим не менше, тренери змогли налаштувати команду на другу гру з "Дніпрянкою" і перемогти. Наступний матч відбудеться звтра. Нашим суперником буде "Спартак".

Воротарі: Ірина Яблонська та Єлизавета Воронько;
Польові: Ірина Компанієць, Анна Лезінська,   Марина Лєбєдєва, Дарина Каганець, Олена Косик, Беата Цубина, Яна Готра, Анастасія Мелекесцева, Вікторія Бабій, Софія Гаврилець, Вікторія Гичка, Анастасія Петровська.

12 тур (Херсон)
13 квітня, середа:
Галичанка - Спартак - 33:19, Карпати - Дніпрянка - 36:30.
14 квітня, четвер:
16:00. Спартак - Карпати
17:45. Дніпрянка - Галичанка
15 квітня, п’ятниця:
11:00. Карпати - Галичанка
12:45. Дніпрянка - Спартак

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

ТЕГИ : гандболгк карпати

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат