Трьох закарпатців включено до складу збірної України з боксу

ФБУ 02.09.2015 14:10 СПОРТ

26—30 серпня, у Коломиї, відбувся «Всеукраїнський турнір сильніших з боксу серед юнаків». Вони, у підсумку,стали останнім етапом відбору збірної команди України для участі в Чемпіонаті Європи, що проходитиме у жовтні у Росії.


В змаганнях взяли участь близько 120 кращих боксерів України віком 13-14 років. Закарпатську Федерацію боксу представляли п´ять спортсменів: Бандусяк Петро (72.кг), Захаров Данііл (48кг.), Павльо Мілан (41,5 кг.), Попелич Юрій (44,5 кг)   та Шкриба Антон   (65кг).  

У кожній з 18-ти вагових категорій головним тренером збірної, Кудіновим О.Б. було відібрано по 8 боксерів. Визначали кращих за підсумками Чемпіонату України, що відбувся в Ужгороді навесні, та двох проведених спарингів, за програмою навчально-тренувальних зборів.

Виступ нашої п´ятірки не задовільнив амбіційних планів головного тренера Закарпатської федерації Валерія Вишньова: «Ніхто не виборов першого місця!Маємо тільки два другі - Бандусяк Петро та Захаров Данііла, а також одне третє - Шкриба Антон. Це означає, що нам ще багато над чим треба працювати, щоб показувати хороші результати на міжнародних рівнях»

Варто зазначити, що тільки тільки дев’ять золотих призерів, котрі вибороли першість в Ужгороді на Чемпіонаті України, з 18-ти - підтвердили своє звання кращих, ставши переможцями турніру. З-поміж них і закарпатці,- Попелич Юрій, Бандусяк Петро та Шкриба Антон, які включені до резервного складу збірної України з боксу. Попереду у них разом з іншими збірниками ще два навчально-тренувальні збори, на яких багато чого може змінитися.

ФБУ

ТЕГИ : бокс

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат